banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

TKYD 2023’ü 150 Tüzel Üye ile Kapattı

Kurumsal yönetimin yaygınlaştırılması misyonuyla hareket eden TKYD’nin 2023 sonunda tüzel üye sayısı, yeni üyeleriyle birlikte 150’ye ulaştı.

Finans 24.01.2024, 13:45 25.01.2024, 11:17 Melike Kaya Bayram
125
TKYD 2023’ü 150 Tüzel Üye ile Kapattı

Adillik, şeffaflık, hesap verebilirlik ve sorumluluk ilkeleri üzerine inşa edilen kurumsal yönetim anlayışının yaygınlaştırılması misyonuyla hareket eden TKYD, 2023 sonu itibariyle toplam 150 tüzel üyeye ulaştı.

AKİŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Altınyağ Madencilik ve Enerji Yatırımları San. ve Tic. A.Ş., Arkas Holding A.Ş., AON Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş., Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Tic. A.Ş., Boyner Grup, Branchout Global Strategy Company, Consus Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş., DİAS Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri A.Ş., DiliTrust MEA DMCC, Doğu Pres Otomotiv ve Teknik Sanayi ve Tic. A.Ş., Erciyas Holding, Esin Avukatlık Ortaklığı, Farplas Otomotiv A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), İş Portföy Yönetimi A.Ş., Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş., Koroplast, Mega Metal San. Ve Tic. A.Ş. A.Ş., MGO Grup A.Ş., Nazalı Avukatlık Ortaklığı, Pronet Güvenlik&Alarm Sistemleri, Sarkuysan Elektrolitik Bakır San. ve Tic. A.Ş, SOCAR Türkiye Enerji A.Ş., Yenibiriş Dijital İnsan Kaynakları ve Teknoloji Anonim Şirketi, Yeşilova Holding A.Ş., Yeşim Group, Yonga Mobilya A.Ş ve WNT Dış Tic. ve Paz. A.Ş. TKYD’ye 2023 yılında katılan yeni üyelerden bazıları oldu.

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, TKYD olarak 2003 yılından bu yana, kurumsal yönetim anlayışının ve prensiplerinin Türkiye’de tanınması, anlaşılması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi amacıyla faaliyetlerimizi sürdürdüklerini belirterek, “Türkiye’nin kalkınması için bu yönde faaliyet gösteren bütün kurumlarımızın sağlam temellere oturması, ‘başarılı bir kurumsal yönetim yapısı’ oluşturabilmelerinden geçiyor. TKYD olarak, kurumsal yönetimin; karar alma mekanizmalarında, yönetim kurulu toplantılarında ve kurumların tüm kademelerinde sağlıklı bir biçimde uygulanmasını kapsayan davranışsal yönetim alanında henüz kat etmemiz gereken uzun bir yolumuz olduğuna inanıyoruz. Aramıza yeni katılan ve katılacak tüm üyelerimize “hoş geldiniz” diyoruz.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@