banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Aksa Çoruh Elektrik’in Rize Müşteri Hizmet Merkezi Yeni Yerinde Hizmete Açıldı

Aksa Çoruh Elektrik, modern ve yenilikçi mimarisiyle dikkat çeken yeni müşteri hizmet merkezini Rize Merkez Portakallık Mahallesi’nde hizmete açtı.

Güncel 26.02.2024, 12:00 Melike Kaya Bayram
326
Aksa Çoruh Elektrik’in Rize Müşteri Hizmet Merkezi Yeni Yerinde Hizmete Açıldı

Sorumlu olduğu Rize, Artvin, Gümüşhane, Giresun ve Trabzon illerinde yaklaşık 1,2 milyon aboneye elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Çoruh Elektrik, Rize’deki müşteri hizmet merkezini yeni adresine taşıdı. Şirket, Rize Merkez’de konumlanan yeni binasında müşteri deneyimi sunmaya devam edecek.

Müşterilerine ve abonelerine sundukları hizmetin kalitesini her gün daha da artırma hedefiyle çalıştıklarını belirten Rize İl Müdürü Adem Ertürk, “2010 yılından bu yana sorumlu olduğumuz Rize’de elektrik tedarik hizmetlerini en iyi şekilde sağlayabilmek için kesintisiz çalışıyoruz. Bölgemizde sürekli değişen talepler ve gereksinimler doğrultusunda, Rize halkının ihtiyaçlarını karşılamak üzere düzenlediğimiz yeni müşteri hizmet merkezimizle abonelerimize üst düzey konforlu ve yüksek kalitede bir hizmet sunmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yeni müşteri hizmet merkezinde tüm işlemler zahmetsiz ve çok kolay

Müşteri Hizmet Merkezinde abonelik bilgi güncelleme işlemleri, fatura tahsilatı gibi birçok işlem kolaylıkla ve zahmetsizce yapılabilecek. Aksa Çoruh Elektrik Rize Müşteri Hizmet Merkezi, Portakallık Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, No: 76/A Merkez/Rize adresinde hafta içi 08:00- 18:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@