banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Arıkan Group Swiss Made Saat Markası Wainer’i Inhorgenta’da İlk Kez Görücüye Çıkardı

Arıkan Group, Münih’te düzenlenen Uluslararası Saat, Mücevher, Değerli Taş ve Gümüş Eşya Ticaret Fuarı Inhorgenta’da yerini aldı.

Güncel 27.02.2024, 14:00 Melike Kaya Bayram
271
Arıkan Group Swiss Made Saat Markası Wainer’i Inhorgenta’da İlk Kez Görücüye Çıkardı

50. yılını kutlamanın gururunu yaşayan Uluslararası Saat, Mücevher, Değerli Taş ve Gümüş Eşya Ticaret Fuarı Inhorgenta, 16-19 Şubat tarihlerinde Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonellerini ağırladı. Yaklaşık 1.055 firma ve 26 bine yakın yerli ve yabancı ziyaretçinin katıldığı Inhorgenta Münih, Türkiye’den ve farklı ülkelerden sektör liderlerini bir araya getirerek bağımsız markaların buluşma, ticaret yapma ve otantik lüks arayışının önünü açtı. Fuara ilk defa WAINER markasını da dahil eden Arıkan Group, Quantum, Lee Cooper ve Beverly Hills Polo Club markaları ile de özel tasarımlarını saat tutkunlarının beğenisine sundu. Arıkan Group 32 m2'lik standında 5 kişilik ekibiyle konuklarını ağırladı. WAINER markasının, zamanı ve gücü yeniden tanımlayan tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Arıkan Group, Quantum, Lee Cooper ve Beverly Hills Polo Club markalarıyla da fuara damgasını vurdu.

“Markalarımızın Dünya Çapındaki Başarısına İvme Kazandıracak”

Inhorgenta’nın saat markalarının uluslararası alandaki yerini güçlendirmelerine büyük katkı sağladığını vurgulayan Arıkan Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Arıkan, “Saat ihracatındaki başarılarımızı ve yeni iş birliklerimizi bu platformda pekiştirmek bizim için gurur verici, aynı zamanda markalarımızın uluslararası arenada tanıtımını yapmak ve sektördeki yenilikleri paylaşmak ise büyük bir fırsat niteliği taşıyor. Saat sektöründeki rekabetin her geçen gün arttığı bir dönemde, markalarımızın bu fuarla birlikte daha geniş kitlelere ulaşması ve uluslararası alanda güçlenmesi bizim için büyük bir motivasyon kaynağı. Fuar süresince gerçekleştirdiğimiz yoğun iş görüşmeleri ve yeni iş birlikleri, markalarımızın dünya genelinde daha geniş bir kitleyle buluşmasını sağladı. İhracat tarafında 30’dan fazla iş ortağımız bizi ziyaret etti. 7 adet potansiyel iş birliğinin yanı sıra saat ihracatında 5 yeni ülke için fırsatlar yakaladık. Inhorgenta, sadece bir fuar olmanın ötesinde, sektördeki yenilikleri takip etmek, trendleri belirlemek ve uluslararası arenada markaları daha da güçlendirmek için bir buluşma noktası. Bu deneyim, gelecek projelerimiz için ilham kaynağı olacak ve markalarımızın dünya çapındaki başarısına ivme kazandıracak.” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@