banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Atasun Optik Sektörde Bir İlki Gerçekleştirdiği Sanal Deneme Uygulamasıyla Ödül Aldı

Atasun Optik, Zincir Mağazalar Derneği tarafından düzenlenen “Perakende Teknolojileri Ödülleri” kapsamında jüri özel ödülüne layık görüldü

Güncel 27.10.2022, 15:00 27.10.2022, 10:57 Melike Kaya Bayram
114
Atasun Optik Sektörde Bir İlki Gerçekleştirdiği Sanal Deneme Uygulamasıyla Ödül Aldı

İyi görme ve iyi görünmeyi herkese ulaştırma misyonuyla hareket eden Atasun Optik,Zincir Mağazalar Derneği tarafından düzenlenen “Perakende Teknolojileri Ödülleri”kapsamında jüri özel ödülüne layık görüldü. Atasun Optik bu ödüle,güneş gözlüklerini web sitesi üzerinden online olarak deneme imkânı veren sanal deneme uygulamasıyla hak kazandı. 

Yenilikçi bakış açısıyla geliştirilen bu projenin ödüllendirilmesinden gurur duyduklarını belirten Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın, “Teknolojinin günlük yaşantımızdaki yerinin her geçen gün artması ve pandemi ile birlikte değişen alışveriş alışkanlıkları doğrultusunda Türkiye’de sektörümüzde öncü projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Bu projelerden biri de sektörümüz için önemli bir dijital dönüşüm ve ürün geliştirme projesi olan “sanal deneme” uygulaması oldu. Sektördeki uzmanlığımız ve tecrübelerimiz doğrultusundageliştirdiğimiz bu uygulama ile tüketiciler web sitesi üzerinden AR teknolojisi yardımıyla güneş gözlüklerini yüzlerinde deneyebiliyor.Bu sayede yüzlerine uyumlu güneş gözlüğünü ararken zamandan tasarruf ediyorlar. Türkiye’de sektörün öncüleri arasında yer alan bir marka olarak dijitalleşmeye ve yapay zekaya yaptığımız yatırımlarla alışveriş deneyimini mükemmelleştirmek üzere çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sanal deneme uygulaması 800.000’i aşkın kişi tarafından denendi

Yapay zekaya yaptığı yatırımlarla çağı yakalayan projelere imza atan Atasun Optik, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği sanal deneme uygulaması ile online alışverişe yeni bir boyut kazandırmıştı. İlk günden bu yana 800.000’i aşkın kullanıcı tarafından denenen uygulama sayesinde ziyaretçiler, web sitesi üzerinden güneş gözlüklerini deneyebiliyor ve yüzlerine uyumlu modeli kolayca seçebiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@