banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Atmaca Holding’e İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden İstihdam Ödülü

Atmaca Holding, İBB tarafından düzenlenen "İBB Bölgesel İstihdam Ofisi İstanbul'un İstihdamına Katkı Ödül Töreni” nde ödüle layık görüldü.

Güncel 07.02.2024, 13:58 Melike Kaya Bayram
334
Atmaca Holding’e İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden İstihdam Ödülü

Televizyon, küçük ev aletleri ve uydu alıcısı başta olmak üzere birçok elektronik ürün kategorisinde Türkiye ve Avrupa’nın en büyük üreticileri arasında yer alan Atmaca Holding,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "İBB Bölgesel İstihdam Ofisi İstanbul'un İstihdamına Katkı Ödül Töreni" “En Çok İstihdam Yapanlar” kategorisinde ödülün sahibi oldu. Kurulduğu günden bu yana istihdama verdiği önem ve etik değerlere bağlılığı ile binlerce kişilik iş gücü yaratan Atmaca Holding, Türkiye’nin en önemli yerli üreticileri arasında yer alıyor. 

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen törende, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ödülü Atmaca Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca adına Özel Kalem Müdürü Cemil Güneş’e takdim etti.

Birbirinden değerli şirketlerin yöneticilerinin, IK departmanlarının katılımı ile gerçekleşen törende İBB İstihdam merkezlerinden personel desteği alan firmalara farklı kategorilerde ödüller verildi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@