banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Avon’dan Üst Düzey Atama

Nilay Birgören Erhan; Fas, Mısır ve Distribütör Pazarlarının da İnsan ve Kültür Lideri oldu.

Güncel 16.04.2024, 15:30 Melike Kaya Bayram
194
Avon’dan Üst Düzey Atama

Dünyanın lider kozmetik ve güzellik markalarından Avon, yeni APMA bölgesi yapılanmasıyla ve lider pazar modeliyle daha iyi uyum sağlamak amacıyla bu zamana kadar TMEA bölgesi olarak kurgulanmış İnsan ve Kültür ekibinde liderlik değişikliğine gitti. Temmuz 2021’den bu yana Türkiye’de İnsan ve Kültür lideri olarak görev yapmakta olan Nilay Birgören Erhan, yeni görevinde sadece Türkiye’den değil Fas, Mısır ve Distribütör Pazarlarından sorumlu olacak.

İnsan ve iş odağının hassas dengesini en iyi şekilde yönetti

Avon’a Şubat 2009'da Kıdemli İK İş Ortağı olarak katılan Nilay Birgören Erhan, Avon’daki kariyer basamaklarında oldukça başarılı işlere imza attı.  Ticari ve kültürel dönüşüm projelerine liderlik eden Nilay Birgören Erhan, insan ve iş odağının hassas dengesini en iyi şekilde yönetti. Değişim yönetimi konusundaki uzmanlığı, karmaşıklığı ve değişken makro çevreyi yönetmede ve Çoklu Kanal modelinin Türkiye'de uygulanması sürecinde organizasyonun yapılanmasında öncü rol oynadı. Liderlik ekibi ile olan güçlü ortaklığı, Türkiye'nin başarılı dönüşümünün temel sağlayıcılarından biri olan işbirlikçi ve kazanan bir kültürün yerleştirilmesinde çok önemli oldu. Nilay Birgören Erhan ayrıca, Avon genelinde yerel yetenekleri geliştirme ve global alanlara taşıma konusundaki vizyonu ve kararlılığı ile tüm Avon geneli için önemli katkılar sağladı. Profesyonel başarılarının yanı sıra Nilay Birgören Erhan, sertifikalı bir Gestalt ve ICF koçudur (ACTP ve EMCC) ve deneyimli bir Avon mentorudur.

Yerel yetenekleri geliştirme ve ihraç etme vizyonuna sahip

Avon'dan önce Doğuş Otomotiv Grubu’nda Yetenek Kazanımı ekibinde ve GE Real Estate'te İK Süpervizörü olarak görev alan Nilay Birgören Erhan, Doğuş ve GE Gayrimenkul'ün insan ve kültür entegrasyonu A&M'yi yönetiyordu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden Uluslararası İlişkiler alanında lisans derecesine sahip olan Nilay Birgören Erhan, Sosyoloji alanında da yandal derecesine sahip. Avon çapında yerel yetenekleri geliştirme, ihraç etme vizyonu ve kararlılığı önemli sonuçlar veren Nilay Birgören Erhan, evli ve 2 erkek çocuk annesidir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@