banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Bocchi’nin ödüllü eviyesi Baveno, Türkiye’ye geliyor

Seramik sağlık gereçlerini modernlik ve yüksek teknolojiyle tasarlayan Bocchi, ödüllü Baveno gizli eviye sistemi ile mutfaklarda yeni bir trend başlatıyor.

Güncel 02.05.2023, 16:30 Melike Kaya Bayram
30
Bocchi’nin ödüllü eviyesi Baveno, Türkiye’ye geliyor

1950’den günümüze “il bagnopertutti” (Herkes için Banyo) mottosuyla üretim yapan İtalyan kökenli seramik sağlık gereçleri markası Bocchi, son teknolojiyle ürettiği Baveno Gizli Eviye Sistemi’ni yeni nesil mutfaklara taşıyor.Bocchi’nin önce Amerika’da satışa sunduğu bu inovatif ürün, önümüzdeki aylarda Türkiye’de de satışa sunulacak.

2022 yılında Amerikan Dekoratif Sıhhi Tesisat ve Hırdavat Derneği (DPHA)’nın düzenlediği ödül programında“En İyi Ürün” seçilen ve bu yıl KBIS Uluslararası Banyo Mutfak Fuarı’nda “Best of KBIS Product Kitchen Gold”ödülüne layık görülen Baveno, kapak altına gizlenebilen teleskopik armatürü sayesinde hem mutfağa şık bir görünüm katıyor hem de tezgâh üstündeki kısıtlı alanıda fonksiyonel hale getiriyor.

Parlak beyaz,parlak siyah, parlak bisküvi, mat gri, mat antrasit, mat kahve,mat kaşmir, mat siyah olmak üzere 8 farklı renk seçeneği sunan Baveno eviye, hijyen ve sağlığın yanı sıra mutfakları renk ve tasarımla buluşturuyor.

Yüksek ısıya dayanıklı yapısal özelliğiyle kullanıcı dostu olan Bocchi eviyeler; sıcak tava ve tencerelerden kaynaklanan yüksek sıcaklık şoklarına ve darbelere karşı üstün dayanıklılık sağlıyor.

Dekorasyon trendlerine uygun farklı tasarım, boyut ve renk seçenekleriyle kişiselleştirilmiş, konforlu mekânlar sağlayan Bocchi, bu yıl da mutfaklarında fark yaratmak isteyenlerin tercihi olacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@