banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Dgpays’de Üst Düzey Atama

Dgpays’de Dönüşüm ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Seniha Koçyiğit atandı.

Güncel 26.02.2024, 13:00 Melike Kaya Bayram
202
Dgpays’de Üst Düzey Atama

Fintek sektörünün liderlerinden Dgpays, önemli bir atamayla insan kaynakları yapılanmasını güçlendirdi. Dönüşüm ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine üst düzey İK yöneticiliği ve stratejik yönetim tecrübesiyle öne çıkan Seniha Koçyiğit atandı. Koçyiğit yeni dönemde Dgpays’in organizasyonel dönüşüm süreçlerine liderlik edecek.


2000 yılında ODTÜ Psikoloji anadalı ve Eğitim Birimleri yandalından mezun olan Seniha Koçyiğit, kariyerine bankacılık sektöründe insan kaynakları alanında “Management Trainee” olarak başladı. Daha sonra Garanti Teknoloji’de yenilikçi ve insana yatırımı hedefleyen pek çok projede çalışan Koçyiğit, ardından Türkiye’nin en büyük e-ticaret hacmine sahip online seyahat hizmeti şirketi MetglobalGrup’ta İnsan Kaynakları ve Stratejik Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Rebus Danışmanlık'ın kurucu ortağı olarak finans sektöründeki yazılım firmaları, BT ve telekom şirketleri ile e-ticaret firmalarına stratejik büyüme, organizasyonel yapılanma, kurumsal dönüşüm konularında danışmanlık hizmetleri verdi. Son olarak Koçyiğit, Softtech Teknoloji’de Ürün Geliştirme, Strateji ve İnsan Kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Seniha Koçyiğit'in engin sektör ve danışmanlık tecrübesiyle Dgpays’in yeni dönemde kurumsal dönüşüm süreçlerini yöneterek organizasyonel gelişimine önemli katkı sağlaması bekleniyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@