banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Gloria Jean’s Coffees, Uluslararası Prestije Sahip Petroleum İstanbul’a Katıldı

Gloria Jean’s Coffees, bu yıl 15’incisi gerçekleştirilen ve uluslararası prestije sahip Petroleum İstanbul fuarının katılımcıları arasında yer aldı.

Güncel 06.04.2022, 12:00 06.04.2022, 11:02 Melike Kaya Bayram
217
Gloria Jean’s Coffees, Uluslararası Prestije Sahip Petroleum İstanbul’a Katıldı

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 31 Mart - 02 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen 15. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı Petroleum İstanbul’un katılımcıları arasında yer alan Gloria Jean’s Coffees’e ilgi büyüktü. Açtığı stantla fuar boyunca Türkiye’nin dört bir yanından gelen iş ortaklarını ve iş insanlarına zengin kahve çeşitlerini ikram ederek kendi standında toplamda 1.200 konuğu ağırladı.

Gloria Jean’s olarak fuar deneyimlerini paylaşan Gloria Jean’s Coffees Türkiye Genel Müdürü Emrah Bilgin “ Türkiye pazarına giren ilk gurme kahve markası olarak, ülkemizin yedi bölgesindeki mağazalarımızla kaliteli kahve keyfini en iyi şekilde sunmaya devam ediyoruz. Total İstasyonlarının “Bi’ Güzel” markasıyla hayata geçirdiği yeni market konseptinde yer alarak, en yeni ve en son teknolojiye sahip kahve makinalarımızla yüze yakın Total İstasyonunda kahve severlerle buluşuyoruz. Müşterilerimize daha üstün standartta hizmet sunabileceğimiz alanlara odaklanıyoruz. Gloria Jean’s Coffees olarak stratejimizi günümüz müşteri yapısının beklentilerini ve müşteri hedeflerini gerçekleştirmek üzerine oluşturuyoruz” dedi.Bilgin, fuarla ilgili yorumlarına şu sözlerle devam etti:“Uluslararası deneyimimizi yerel beklentiler ve dinamiklerle entegre ediyoruz. Petroleum İstanbul’a katılarak özgün bir servis anlayışıyla hizmet verdiğimizi gösterdik ve kahve deneyiminden çok daha fazlasını isteyen tüm kahve severleri bizi keşfetmeye davet ettik”.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@