banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Index Grup, 2023 Lenovo İş Ortakları Ödül Töreninde Dört Ödülün Sahibi Oldu

Index Grup şirketlerinden Index ve Netex, Lenovo’nun düzenlediği İş Ortakları Ödül Töreni’nde toplam dört ödülü almaya hak kazandı.

Güncel 25.03.2024, 15:45 Melike Kaya Bayram
189
Index Grup, 2023 Lenovo İş Ortakları Ödül Töreninde Dört Ödülün Sahibi Oldu

Portföyündeki 200’ü aşkın teknoloji markasının dağıtımını üstlenen ve ülke genelindeki 8000’i aşkın iş ortağı ile Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu olan Index Grup şirketlerinden Index AŞ ve Netex AŞ, Lenovo’nun İş Ortakları Ödül Töreni’nde dört ödül kazandı. Index AŞ Yılın En Yüksek Kurumsal Segmentte Ciro Yapan Distribütörü ve Yılın En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü olmak üzere iki tane ödül alırken Netex AŞ ise ISG - Yılın En Fazla Ciro Yapan Distribütörü ödülünün sahibi oldu. Lenovo tarafından hem PC kategorisinde hem de ISG kategorisinde birlikte en fazla ciro yapan distribütöre bu yıl ilk defa verilen Lenovo 360 Yılın Distribütörü ödülünün sahibi de Index Grup oldu.

Index AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Bilecik, ödüllerle ilgili şunları söyledi: “Lenovo tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de alanında çok güçlü bir marka. Index Grup olarak birlikte elde ettiğimiz her başarı bize mutluluk ve gurur veriyor. İki şirketimizle toplamda dört ödül kazanmaya ek olarak Yılın En Yüksek Ciro Yapan Distribütörü ödülünün üst üste sekizinci kez sahibi olmak, yapılan çalışmaların ne kadar doğru ve verimli olduğunu kanıtlıyor. Bu yıl ayrıca hem PC kategorisinde hem de ISG kategorisinde birlikte en fazla ciro yapan distribütöre verilen Lenovo 360 Yılın Distribütörü ödülünün sahibi olmaktan da büyük bir gurur ve memnuniyet duyuyoruz. Bu motivasyonla bu başarılarımızı daha da yukarıya taşıyacak adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@