banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

ISS Türkiye’ye “Altın Diploma” ile Ödül Yağmuru

ISS Türkiye, sektöre yön veren ve büyük yankı uyandıran “Altın Diploma”uygulaması ile ödüle doymuyor.

Güncel 23.09.2022, 10:00 Melike Kaya Bayram
47
ISS Türkiye’ye “Altın Diploma” ile Ödül Yağmuru

İnsan ve Kültür uygulamalarından biri olan, “Altın Diploma” ile çalışanlarını, eğitimlerini sürdürme konusunda cesaretlendirmeyi amaçlayan ISS Türkiye, ülke dışında da ödüllendirilmeye devam ediyor.

International Business Awards ödül programında biri Altın Kategori olmak üzere birçok kategoride ipi göğüsledi. “Yılın En İyi Çeşitlendirilmiş Hizmetler Şirketi” kategorisinde Altın kategoride birinciliği alan ISS Türkiye,“Yılın İK Ekibi” kategorisinde Gümüş, “İnsan Kaynakları Alanında Başarı” kategorisinde de Bronz ödüle layık görüldü.

The Stevie Awards for Great Employers ödül programında da jüri tarafından dünyanın en iyileri arasında değerlendirilerek, ““Yılın İnsan Kaynakları Ekibi” kategorisinde Gümüş, “En İyi Ödüllendirme ve Takdir Stratejisi” kategorisinde de Bronz madalyaya layık görüldü

Jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirmede, “Altın Diploma” süreci, çalışanlara ve topluma etkisiyle ilham verici olarak nitelendirildi. Uygulamanın çalışan motivasyonunu ve bağlılığını olumlu yönde etkilediğine vurgu yapılırken bir yandan da ülkenin eğitim öğrenim seviyesi için de taşıdığı önemin altı çizildi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@