banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

İtalya’da Dermokil Rüzgârı

Dermokil, kozmetik endüstrisinde dünyanın en prestijli fuarı olarak gösterilen Cosmoprof Worldwide Bologna’da dikkatleri üzerine çekti.

Güncel 27.03.2024, 11:45 Melike Kaya Bayram
233
İtalya’da Dermokil Rüzgârı

Kozmetik sektörünün yerli ve milli temsilcisi Dermokil, Avrupa'nın en prestijli etkinliklerinden Cosmoprof Worldwide Bologna Fuarı’na katılarak adından söz ettirdi. Türkiye'nin köklü kozmetik markalarından biri olan Dermokil, fuar kapsamında yeni ürün yelpazesini ve yenilikçi yaklaşımlarını sergileyerek büyük ilgi gördü. Fuar kapsamında katılımcıları standında ağırlayan Dermokil, dünyanın dört bir yanından İtalya’ya gelen kozmetik profesyonelleri ile görüşmeler yaptı ve Anadolu Kili ile inovatif ürünlerini tanıttı.

DOĞAL VE İNOVATİF ÜRÜNLER İLGİ GÖRDÜ

Cosmoprof Bologna, dünyanın dört bir yanından kozmetik sektörünün önde gelen markalarını bir araya getiren ve sektördeki en son trendleri, ürünleri ve teknolojileri sunan önemli bir platform olarak biliniyor. Bu yılın etkinliğinde Dermokil, iddialı ürünleri ve yenilikçi yaklaşımıyla fuarın parlayan yıldızları arasında yer aldı. Markanın standı, ziyaretçilere ürün gamını tanıtmanın yanı sıra kozmetik dünyasındaki yenilikleri ve gelecek trendleri hakkında bilgi verme fırsatı sundu. Fuar boyunca Dermokil ekibi, sektör profesyonelleriyle bir araya gelerek iş birlikleri için yeni kapılar açtı ve markanın uluslararası alandaki varlığını güçlendirmek adına önemli adımlar attı.

NEDİM KARACA: “GÜÇLÜ İŞ BAĞLANTILARI KURDUK”

Dermokil Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Karaca, fuarla ilgili yaptığı açıklamada, "Avrupa’nın önde gelen fuarlarından birisi olan Cosmoprof Bologna’da yenilenen ürünlerimizi iş ortaklarımız ile paylaşıp ürünlerimize olan ilgiyi görmekten ve yeni pazar araştırmaları yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Gelecekte de inovasyon ve kaliteden ödün vermeden müşterilerimize en iyi ürünleri sunmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@