banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Medikal Sektöründe Dünya Standartlarında Bir Türk Markası

Dünya'da hızla gelişen sağlık teknolojileri Loncamed ile Türkiye'de..

Güncel 22.03.2021, 13:50 Melike Kaya Bayram
436
Medikal Sektöründe Dünya Standartlarında Bir Türk Markası

Sağlık teknolojilerini ve çözümlerini takip etmek amacı ile kurulan LoncaMed, dünyada büyük ilgi gören negatif iyon salınımı ile bakteri ve virüsleri %99 oranında öldürdüğü Pasteur Ensitütüsü tarafından onaylanan Moskito Free’yi Türkiye’de temsil eden ilk firma özelliğine sahip.

Sağlık sektöründe kaliteli hizmet anlayışının önemini vurgulayan LoncaMed Proje Koordinatörü Kemal Pekpak şunları söyledi: “Sağlık sektöründe hizmet veren tüm markalar gibi biz de LoncaMed ile kaliteli ve güvenilir hizmet esasına göre hareket ediyoruz. Bu yüzden Türkiye’de temsil ettiğimiz marka ve ürünleri seçerken tüm dünya tarafından kabul görmüş ürünlere dikkat ediyoruz. Negatif iyon salınımı prensibi ile çalışan Moskito Free’yi seçerken de güvenilirliğini araştırarak karar verdik. Pasteur Enstitüsü tıp alanında dünyada kabul görmüş en kapsamlı mikrobiyoloji laboratuvarlarına sahip dünyanın en seçkin enstitüsü olarak kabul görülmektedir. 

137 yıllık Pasteur Enstitüsü derin araştırmalar sonucunda elde ettiği verilerde negatif iyon salınımının bakteri ve virüsleri öldürmede etkili olduğunu Moskito Free onayı ile duyurdu. Toplum sağlını önemseyen hizmet anlayışımız ile bizler de daha fazla kullanıcıya erişmek amacı ile ürünü Avrupa, Asya ve Amerika’dan sonra Türkiye’ye getirmeye karar verdik.” 

LoncaMed olarak uluslararası sağlık sektöründe, medikal ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini de belirten Pekpak, “Kaliteli ve güvenilir hizmet sunmanın dışında uzun vadeli bağlantılar kurarak tüm dünyada kabul gören sağlık teknolojilerini toplum sağlığının bilgisine sunmak en büyük amacımız” dedi. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@