banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Mimaki, Fespa Eurasia’nın En Büyük Standını Açıyor

Dijital baskı teknolojisinin geleceği FESPA Eurasia’da tanıtılacak.

Güncel 19.10.2021, 15:00 Melike Kaya Bayram
213
Mimaki, Fespa Eurasia’nın En Büyük Standını Açıyor

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyası, 2-5 Aralık tarihleri arasında 8. kez düzenlenecekAvrasya Bölgesi’nin lider baskı fuarı FESPA Eurasia’dabuluşmaya hazırlanıyor. Baskı sektörünün heyecanla beklediği FESPA Eurasia’da bu yıl da geleceğin baskı teknolojileri tanıtılacak. FESPA Eurasia 2021’de Türkiye’nin sektör liderleri ve küresel markalar, yeni teknolojilerini ve yenilikçi uygulamalarını sergileyecek. 2013 yılından bu yana fuarın sponsoru olan Mimaki de ziyaretçileri FESPA Eurasia’nın en büyük standında yeniliklerle buluşturacak.

FESPA EURASİA’NIN ANA SPONSORU OLDU

Mimaki, bir önceki fuarda olduğu gibi FESPA Eurasia 2021 fuarının da ana sponsoru olarak, Türk baskı endüstrisine olan desteğini sürdürüyor. Fuar alanının en büyük standında tabela ve reklam, tekstil ve giyim, endüstriyel ve 3D ürün gruplarındaki çözümlerini ziyaretçilere tanıtacak. Yakın zamanda tanıtılan yeni modellerin yanı sıra Türkiye’de en çok tercih edilen modelleri de fuar boyunca sergileyecek.

FESPA Eurasia’nın sektörden elde ettiği kazancı yine sektöre sunduğunu belirten Mimaki Eurasia Genel Müdürü ArjenEvertse, bu yılki planlarını şöyle anlattı: “Geçen yıl pandemi nedeniyle merakla beklenen FESPA fuarları düzenlenemedi. Ancak biz yeni modellerimizi piyasaya sunmaya devam ettik. Fiziksel olarak düzenlenecek FESPA Eurasia 2021’de ise

baskı makinelerimizden çıkmış ürünlerden oluşan bir numune seçkisi standımızda özel bir alanda sunulacak.Giriş seviyesinden endüstriyel segmente kadar farklı baskı hızları, üretim kapasiteleri ve uygulama alanlarına dönük çözümlerimizle, FESPA Eurasia 2021’de baskı endüstrisinin bütün alanlarından profesyonelleri heyecanlı ve yaratıcı bir Mimaki baskı deneyimi bekliyor.”

BU YIL DA REKOR KIRILACAK

2-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan FESPA Eurasia’nın10 binden fazla ziyaretçiyle bu yıl da rekor sayıya ulaşması bekleniyor. Şimdiden fuarın neredeyse yüzde 100 doluluğa ulaştığını belirten FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici,baskı profesyonellerini önemli fırsatların beklediğini söylüyor. “Mimaki’nin Türkiye’deki baskı endüstrisine duyduğu güven ve destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyen Binici şöyle konuşuyor: “FESPA Eurasia, Avrasya Bölgesi’nde yine bir sonraki yılın trendlerini belirleyecek. Baskı profesyonelleri yeni dijital baskı teknolojileri kadar bu teknolojilerle neler yapabileceklerini, yeni pazarlara nasıl giriş yapabileceklerinide keşfedecek.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@