banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Pluxee, İş Dünyası ile Buluştu

Sodexo Avantaj’ın yeni hedefleri doğrultusunda yoluna devam edeceği yeni markası Pluxee, iş dünyasının katıldığı bir lansman etkinliğiyle tanıtıldı.

Güncel 11.01.2024, 15:30 Melike Kaya Bayram
28
Pluxee, İş Dünyası ile Buluştu

30 yıldır Türkiye’de çalışan yan hakları, teşvik, ödüllendirme ve harcama yönetimi alanlarında hizmet veren Sodexo Avantaj’ın yeni hedefleri doğrultusunda yolculuğuna devem edeceği yeni ismi Pluxee, Esma Sultan Yalısı’nda iş dünyasından önemli isimlerinin katıldığı bir lansmanda tanıtıldı. Çalışan dünyasındaki değişimler ve çalışanların bireysel esenlik beklentileri doğrultusunda, hayatı kolaylaştıran çözümler sunacak Pluxee ile tüm tüketicilere, üyelere ve müşterilere sunulması hedeflenen yepyeni bir dünyanın detayları paylaşıldı.

Çalışan Beklentileri Dijital Sanata Dönüştü

Pluxee lansmanında ayrıca, çalışanların bilinç dışı zihin imgelerinin deşifre edildiği, mevcuttaki ve ideallerindeki iş yaşamına ilişkin derin duygularının ve bunların anlamlarının analiz edildiği FutureBright ile birlikte gerçekleştirilen araştırma sonuçları da paylaşıldı. Çalışmada, Pluxee’nin genç, dinamik, yenilikçi vizyonu doğrultusunda, klasik araştırma yöntemleri yerine yaratıcı bir yaklaşımla derinde yatan kök duygulara ve davranışlara yön veren bilinç dışı dinamiklere odaklanan Harvard Üniversitesi çıkışlı ZMET yöntemi uygulandı. Yapılan araştırmadan elde edilen içgörüler dijital bir sanat eserine dönüştürülerek davetlilere farklı/şaşırtıcı bir deneyim yaşatıldı. Yapay zeka sanatçısı Balkan Karışman ve Compositing Sanatçısı Batu Onar’ın ortak çalışmasıyla oluşturulan dijital eserin yaratıcı yönetmenliğini Amir Ahmadoghlu üstlenirken Burak Dirgen de sanat yönetmenliği ve ses tasarımını yaptı.  “eXhale” adlı dijital eser, araştırmanın sonucunda ortaya çıkan “çalışanların beklentileri,  duygu ve düşünceleri”ni simgeliyor. Sanat eserinin ilgi odağı olduğu gecede çalışan dünyasına yönelik eğlenceli tespitleriyle sahne alan Gökhan Ünver de esprileriyle davetlilere eğlenceli anlar yaşattı.

Sodexo Grubu’nun globalde 45 yılı aşkın bilgi birikimi ve vizyonu ile Pluxee’nin yenilikçi, dijital, pozitif ve renkli dünyasını harmanlayarak yan haklar ve çalışan bağlılığı alanında fark yaratacaklarını söyleyen Pluxee Türkiye CEO’su Eda Uluca Özcan; “Pluxee ile çalışan deneyimi ve yan haklar dünyasına yepyeni bir bakış açısı getirmek amacıyla, yemek kartı markasından çalışan deneyimine odaklanan bir HR-tech markasına dönüşüyoruz. Markamızın yeni kimliğini anlatırken iş dünyası için çok önemli çıktıları olan Future Bright ile gerçekleştirdiğimiz araştırmamızın bizi çok heyecanlandıran bir yönü de var. Çalışan beklentilerinin ne yönde değiştiğine ışık tutan bu araştırmayı sıra dışı bir yöntemle iş dünyasına sunduk. Araştırmaya katılanların konuyla ilgili duygu ve düşüncelerinin yansımaları ve iç görülerinden oluşan görsel kolajlar genç sanatçılar tarafından dijital bir esere dönüştürüldü”  dedi.

Çalışma hayatına ve ötesine daha fazla değer katacağız

Pluxee’nin yepyeni bakış açısıyla, kişiselleştirilmiş ve sürdürülebilir bir çalışan deneyimi yaratarak, çalışanı mutlu eden bir dünya sunmayı vadettiğine değinen Pluxee Türkiye CEO’su Eda Uluca Özcan, şöyle dedi:

“Öncü bir marka olarak şirketlerin başarısı için kritik rol üstlenen İK dünyasının değişen ihtiyaçlarını her zaman yakından takip ediyoruz. Aynı zamanda iyi bir çalışan deneyimi sağlama yolculuğunda şirketlere de rehberlik ediyoruz. Bu doğrultuda FutureBright ile iş birliği yaparak çalışanlara mevcut şirketlerinden ve ideallerindeki şirketten bekledikleri yaklaşımı ve faydaları sorguladık. Pluxee olarak çalışan dünyasındaki değişimler ve çalışanların bireysel esenlik beklentileri doğrultusunda, müşterilerimizi hayatlarını kolaylaştıran çözümler geliştirerek daha fazla desteklemeyi hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda da yenilikçi ve dijital çözümlerimiz aracılığıyla, bireylerin iş hayatlarında ve ötesinde, refahına katkıda bulunacak anlamlı, ilgi alanlarına hitap eden ve kişiselleştirilmiş deneyimler yaratacağız. Pluxee ile ürün ve hizmetlerimizin kapsamını yemek ve gıdadan kültüre, hediyeden sağlık ve mobiliteye kadar genişleterek tek bir dijital platform aracılığıyla çalışanlara daha fazla değer katmak için tasarlayacağız.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@