banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Seç Market 2 Bin 500’den Fazla Bayi Sayısına Ulaştı

Geleneksel esnaf kültürünü modern marketçilikle bir araya getiren iş modeliyle iş ortağı sayısını hızla artıran Seç Market, 2 bin 576’ncı mağazasını açtı.

Güncel 19.06.2023, 08:45 Melike Kaya Bayram
24
Seç Market 2 Bin 500’den Fazla Bayi Sayısına Ulaştı

Perakende sektöründe küçük esnafı destekleyen bayilik modeliyle öne çıkan Seç Market’in mağaza sayısı 2 bin 500’ü aştı. Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veren Seç Market, paydaşlarının rekabet gücünü artıran iş modeliyle hızlı büyümesini sürdürüyor.

Sunduğu kurumsal altyapı, tedarik sürekliliği, fiyat avantajları, güvenilir gıda ve zengin ürün çeşitliliğiyle öne çıkan Seç Market’in tabelasına sahip mağaza sayısı, 2022 yılı sonunda bir önceki yıla kıyasla yüzde 40 artmıştı. Mağaza sayısını artırmayı sürdürerek bu sene Mayıs ayında 2 bin 576’ncı mağazasını açan Seç Market’in iş ortaklarının büyük çoğunluğunu aile işletmeleri oluşturuyor.

Hem esnaf hem de müşteri memnun

İş ortaklarına sipariş akışının yönetilmesi, promosyonlar ve genel iletişimin yönetilmesi gibi konularda destek veren Seç Market; uyguladığı güncel teknolojiler ve modern mağazacılık yöntemleriyle bayi sahiplerinin işletmelerini daha verimli bir şekilde yönetmelerine de katkı sunuyor. Seç Market tabelası alan esnaf kendi işinin sahibi olmaya ve “mahalleden biri” kalmaya devam ederken, hizmet kalitesi ve cirosu artıyor. Daha modern bir mağazada geniş bir ürün çeşitliliğine daha uygun fiyatlarla kavuşan müşteriler de mağazadan memnun ayrılıyor.

Sekmen: “İş ortaklarımızla beraber büyümeye devam edeceğiz”

Sektörde kısa süre içinde önemli büyüme kaydettiklerini vurgulayan Seç Market Genel Müdürü Altan Sekmen: “Tedarik, lojistik ve dijital altyapı gibi alanlara yaptığımız yatırımlar ve kazandıran iş modelimiz sayesinde hızlı bir büyüme sergiliyoruz. Türkiye'nin her yerinden bayilik başvurusu alıyoruz. Kendi mahallesinde, kendi işinin başında hizmet vermeye devam eden iş ortaklarımızla birlikte büyüyoruz. 2.576’ıncı mağazamız ülkemize, müşterilerimize ve tüm paydaşlarımıza hayırlı olsun. Bizim için büyük bir gurur vesilesi olan bu önemli kilometre taşının ardından önümüzdeki dönemde de mağaza sayımızı artırarak esnaf ve müşterimizi mutlu etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@