banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Six Senses Kaplankaya’nın Yeni Yiyecek ve İçecek Direktörü İsmail Alçay oldu

Six Senses Hotels Resorts Spas bünyesinde yer alan Six Senses Kaplankaya üst düzey atamalarına devam ederek yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Güncel 07.07.2023, 09:30 31.07.2023, 14:31 Melike Kaya Bayram
29
Six Senses Kaplankaya’nın Yeni Yiyecek ve İçecek Direktörü İsmail Alçay oldu

Dünyaca ünlü sürdürülebilir sağlıklı yaşam felsefesiyle dikkat çeken Six Senses Hotels Resorts Spas bünyesinde yer alan Six Senses Kaplankaya üst düzey atamalarına devam ederek yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Ege’nin eşsiz doğasında beş özel koyda konumlanan plajları, eşsiz konaklama deneyimi, alanında dünyaca ünlü şeflerin yönettiği restoranlar ve holistik wellness uygulamaları sunan Six Senses Kaplankaya’nın Yiyecek ve İçecek Direktörlüğü  pozisyonuna lüks otel operasyonlarında 20 yılı aşkın deneyimi ile İsmail Alçay atandı.

Ritz-Carlton, Marriott Hotels, Rixos Hotels ve Kempinski Hotels gibi sektörün önde gelen gruplarında çalışan İsmail Alçay, son olarak  The St. Regis Toronto'da Executive Chef pozisyonunda görev yaptı. İsmail Alçay, deneyim ve alanındaki geniş bilgi birikimini Six Senses Hotels Resorts Spas uluslararası sürdürülebilirlik felsefesi çerçevesinde sunacağı hizmetlerde değerlendirecek.

Six Senses Kaplankaya hakkında daha fazla bilgi için;  [email protected] adresinden veya 0 (252) 511 00 30 numaralı telefondan bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak mümkün. Daha fazla bilgi için www.sixsenses.com/resorts/kaplankaya/destination adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@