banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Türkiye’nin En Yenilikçi Konsepti ‘Oniki’nin İlk Etkinliği Gerçekleşti

Türkiye’nin en yenilikçi etkinlik konsepti “Oniki’in ilk etkinliği olan E-ticaret ve E-ihracat Konferansı Zorlu PSM’de gerçekleşti.

Güncel 27.06.2022, 12:30 27.06.2022, 10:29 Melike Kaya Bayram
84
Türkiye’nin En Yenilikçi Konsepti ‘Oniki’nin İlk Etkinliği Gerçekleşti

Türkiye’nin en yenilikçi etkinlik konsepti Oniki’nin ilk etkinliği TÖDEB, ETİD, Teknolojik Grup, Insider’ın destekleri, Aras Kargo’nun ana sponsorluğu Papara, Navlungo ve Uyumsoft’un elmas sponsorluğunda Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti. Türkiye’de ve dünyada ilki gerçekleştirilen yapay zeka destekli etkinliğe 450’si fiziki 400’ü ise online olmak üzere toplam 850 kişi katıldı. Etkinlikte e-ticaret ve e-ihracat alanında çözüm üreten firmalarla, bu alanda işlerini büyütmek isteyen üretici, KOBİ ve girişimler yapay zeka destekli B2B eşleşmeler ile bir araya geldi. Katılımcılar, Oniki'nin E-ticaret ve E-ihracat Konferansı’ndaiş dünyasının önde gelen temsilcilerinin maksimum 12 dakika ile sınırlandırılmış fayda odaklı sunumlarını dinledi.

Etkinliğe E-Ticaret ve E-İhracat Dünyasının Önde Gelen Temsilcileri Katıldı

E-ticaret ve E-ihracat sektörünü yakından ilgilendiren etkinliğe sektörün önde gelen temsilcileri katıldı. Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın, ETİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ptt AVM CEO'su Hakan Çevikoğlu, Teknolojik Grup Başkanı Aykut Seyrek, Oniki Kurucu Ortağı Ziya Kızıltan, Oniki İçerik Pazarlama Uzmanı İrem Nur Akgün, Aras Kargo Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Cem Oğuz, Papara Ortağı ve COO'su Cenap Doğru, Navlungo Kurucu Ortağı ve CEO'su İsa Korkmaz, UyumSoft Bulut Hizmetleri Genel Müdürü Erhun Öcal,  WorqCompany Kurucu Ortağı Anıl Gökçen Körpınar, Digital Exchange Kurucu Ortağı ve CEO'su Emrah Pamuk, ExporginCOO'su Mehmet Erdemi, Prepshipping Operasyon Müdürü Rıdvan M. Baykaldı, Alibaba.com İş Geliştirme Müdürü Kubilay Gençkan ve Sky Accounting Türkiye Ülke Müdürü Onur Demirel kendi alanlarındaki uzman görüşlerini ziyaretçiler ile paylaştı.

Bu etkinliğin Türkiye’nin farklı illerinde devam edeceğini vurgulayan Oniki Kurucu Ortağı Ziya Kızıltan “Uzun zamandır farklı iş birlikleri çerçevesinde konferans ve zirvelere ev sahipliği yapıyoruz. Edindiğimiz tecrübeler ışığında yaptığımız işi daha verimli hale getirmek amacıyla Oniki'yi oluşturduk. Oniki ile bizler tam verimlilik standardımızı koruyarak hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin keyif ve verim alabilecekleri bir konsept belirlemiş olduk ve bu çerçevede de ilk etkinliği e-ticaret ve e-ihracat alanında gerçekleştirdik. Günün sonunda aldığımız bütün geri dönüşler de herkes için oldukça kazançlı ve verimli bir etkinlik olduğu yönünde oldu. İlkini gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi farklı konseptlerde, farklı iş alanlarında da gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@