banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Beko 100’üncü Kadın Bayisinin Açılışı

Beko 100’üncü Kadın Bayisinin Açılışı Koç Ailesi Ve Koç Holding Üst Yönetiminin Katılımıyla Gerçekleşti.

Endüstri Güncel 23.05.2023, 09:15 Melike Kaya Bayram
47
Beko 100’üncü Kadın Bayisinin Açılışı

Avrupa’nın önde gelen ev teknolojileri markalarından Beko, 100 Kadın Bayi Projesi kapsamında 110’uncu mağazasını İstanbul’da açtı. Aydan Akan’ın sahibi olduğu Akan Ticaret’e ait mağazanın açılış töreni Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Semahat Arsel, Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit, Arçelik Türkiye Genel Müdürü Can Dinçer, Beko Türkiye Satış Direktörü Burak Bilgisel ile Arçelik ve Beko üst yönetiminin katılımıyla gerçekleşti.

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, şunları söyledi: “Koç Topluluğu olarak toplumsal cinsiyet eşitliğinin; bayilerimiz, servislerimiz, tedarikçilerimiz de dahil olmak üzere tüm paydaşlarımızı kapsayacak şekilde sağlanmasını amaçlıyoruz. 2019 yılında ‘Beko 100 Kadın Bayi’ projesini başlattığımızda %1’i bile bulmayan bayi kadınların oranını %10’a yükselttik. 2022’de Birleşmiş Milletler Kadın Birimi'nin (UN Women) Nesiller Boyu Eşitlik Forumu Action Coalition taahhütleri kapsamında belirlediğimiz hedefle 2026 yılına kadar Beko Kadın Bayi oranını %25’e çıkarmayı amaçlıyoruz. Beko 100 Kadın Bayi Projesi öncülüğünde bugün 100. bayisine ulaşan Beko’yu ve bu yolculukta bize eşlik eden tüm kadın bayilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İlerleyen dönemde “Kadının İşi, Gücü” ismi ile devam edecek Beko 100 Kadın Bayi projesine https://www.beko.com.tr/100kadinbayi adresinden başvurular alınıyor. Projeye başvuran ve bayilik almak isteyen girişimci kadınlara kira yardımı, uygun mağaza lokasyonu bulma, dekorasyon, TOKEN finansal teknolojilerinden sağlanan ücretsiz yazarkasa ve ilave teşhir paket indirimleri sağlanırken; girişimciler, finans, ürün ve satış eğitimleri ve mentorluk çalışmaları ile de güçlendiriliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@