banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

COPA, MCE Milano Fuarı’nda Yeni Ürünleriyle Dikkat Çekti

COPA Isı Sistemleri, genişleyen ürün yelpazesiyle Milano'da düzenlenen MCE – Mostra Convegno Expocomfort Fuarı'na katıldı.

Endüstri Güncel 05.04.2024, 12:00 Melike Kaya Bayram
237
COPA, MCE Milano Fuarı’nda Yeni Ürünleriyle Dikkat Çekti

İklimlendirme ve yenilenebilir enerji sektörlerindeki en önemli global buluşmalardan biri olarak kabul edilen ve bu yıl 43.sü düzenlenen MCE – Mostra Convegno Expocomfort Fuarı, 12 - 15 Mart 2024 İtalya’nın Milano şehrinde gerçekleşti. Dört gün boyunca iklimlendirme sanayi, akıllı çözümler ve yenilebilir enerji sektöründeki güncel gelişmelerin masaya yatırıldığı 2024 MCE Milano Fuarı’nda COPA; fuar boyunca standında dünyanın dört bir yanından gelen sektör profesyonelleri, tedarikçiler, iş ortakları ve ziyaretçileri ağırladı.

Bu yıl 43'üncüsü gerçekleştirilen fuarda, COPA; ısı pompası, fan coil, fanlı radyatör gibi yeni ürünlerinin yanı sıra kombi, kazan, şofben, klima, panel radyatör gibi mevcut ürün yelpazesini de tanıttı.  COPA, dört kıtada 40'tan fazla ülkeye ihracat yaptığı ürünlerini daha geniş bir kitleye sunma şansı buldu ve ziyaretçilere ürünleri hakkında ayrıntılı bilgiler sağlayarak sorularını yanıtlama fırsatı yakaladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@