banner174

banner72

banner171

banner157

Doğalgaz sektörüne özel en son teknoloji ve çözümleri sergileyecek

Doğalgaz sektörüne çözümler sağlayan lider otomasyon firmaları arasında yer aldıklarını belirten Eutech Genel Müdürü Ufuk Dişlioğlu, MCA World Fuarı’nda sektöre özel en son teknolojileri sergilemeyi hedeflediklerini söylüyor. Ufuk Dişlioğlu, Eutech standında yer alacak çözümlerin detaylarıyla ilgili sorularımıza yanıt verdi.

Proses Çözümleri 29.04.2024, 09:35 28.04.2024, 23:50 Serkan KIRAÇ
354
Doğalgaz sektörüne özel en son teknoloji ve çözümleri sergileyecek

 Ufuk Bey, 8-10 Mayıs tarihinde ikincisi gerçekleşecek MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
MCA World Fuarı'nda, doğalgaz sektöründeki lider otomasyon firmaları arasında yer alıyoruz ve bu alandaki en son teknolojileri ve çözümleri sergilemeyi hedefliyoruz. Fuara katılımımız, sektördeki yenilikleri takip etmek, yeni iş ortakları ve müşterilerle bağlantı kurmak ve mevcut müşterilerimizle ilişkilerimizi güçlendirmek için bir fırsat sunuyor.

Standınızda hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Standımızda yer alacak çözümlerimiz arasında doğalgaz dağıtım ağlarınızı izlemek, kontrol etmek ve optimize etmek için kullanılan SCADA sistemlerimiz yer alacak. Ek olarak müşterilerimize sektörel iş birliği geliştirdiğimiz firmaların ölçü kontrol ve algılama ekipmanlarını tanıtacağız. Bakım ve destek hizmetleri konusunda ise; müşterilerimize devreye alma sonrası bakım ve destek hizmetlerindeki güncel teknoloji ve yazılımları tanıtacağız.

Geçmişte gerçekleştirdiğimiz başarılı projelerden örnekler sunarak, müşterilerimizin memnuniyetini ve başarı hikayelerini paylaşacağız. Bazı ürünlerimizi canlı olarak çalışır halde sergileyerek, ziyaretçilere ürünlerimizin nasıl çalıştığını ve gerçek zamanlı olarak nasıl performans gösterdiğini deneyimlemesini sağlayacağız.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@