banner174

banner170

banner171

banner31

25 yıllık tecrübemizle güvenilir ve optimum proses çözümler sunuyoruz

25 yıllık sektör tecrübesi ile müşterilerine güvenilir, kalıcı ve optimum çözüm sunduklarını ifade eden TTM Endüstriyel Genel Müdürü Asım Torpi, bir mühendislik firması olarak dizayn – proje – tedarik ve devreye alma aşamalarında sağladıkları hizmetleri MCA World Fuarı’nda endüstriyle buluşturacaklarını sözlerine ekliyor.

Proses Çözümleri 02.05.2024, 15:35 02.05.2024, 16:46 Serkan KIRAÇ
307
25 yıllık tecrübemizle güvenilir ve optimum proses çözümler sunuyoruz

MCA World 2024 Fuarı’nda yerini alan TTM Endüstriyel’in fuarda sergileyeceği ürün grupları ve çözümlerinin detayları üzerine Asım Torpi ile kısa bir söyleşi yapma fırsatı bulduk.

Asım Bey, 8-10 Mayıs tarihinde ikincisi gerçekleşecek MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
Vana ve ölçü kontrol enstrümanları, basınç düşürücüler, desuperheater, patlama diskleri ve ölçü kontrol skid çözümlerimizle özellikle Enerji, kimya, maden, gaz ve gıda sektörlerine ulaşmayı hedefliyoruz.

Standınızda hangi ürün ve çözümleriniz yer alacak?
İspanyol markamız FHT ONOFF küresel vana, İtalyan markamız CARRARO basınç düşürücü vana ve desuperheater ve diğer İtalyan markamız OMC kontrol vanası stanttımızda örnek olarak yer alacaktır. Yeni partnerimiz KTN firması ürün demo ve çözümleriyle bizimle aynı stantta katılım yapacaklar.

Firmamız ağırlıklı olarak enerji, kimya, petro-kimya, gaz ve maden sektörlerine hizmet vermektedir. Ürün grupları olarak vana ve ölçü kontrol cihazlarının satışı, devreye alımı ve bakım hizmetlerini veriyoruz. Türkiye’de ilk 500’deki firmalarda referanslarımız oluştu, bunun dışında diğer referans çalışmalarımız Türk Cumhuriyetleri, ırak, Pakistan, iran ülkelerindedir. 25 yıllık tecrübemizle müşterilerimize güvenilir, kalıcı ve optimum çözümler sunmaktayız Firmamız bir mühendislik firması olduğundan dizayn-proje-tedarik-devreye alma hizmetleri sunabiliyoruz.

Son olarak fuarda hangi demo ve aktivitelerinizle yer alacaksınız?
CARRARO basınç düşürücü vana ve desuperheater
FHT küresel vana
OMC kontrol vanası
KTN firması ürün demo ve çözümleriyle katılım sağlayacağız

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@