banner143

banner170

banner171

banner157

Her endüstriyel firma için güvenilir çözüm ortağı olmayı hedefliyor

MCA World Ölçü – Kontrol ve Otomasyon Sistemleri Fuarı’nda bu yıl ölçü – kontrol ve analiz grubu ürünleriyle yer alacak olan Weizen’in Genel Müdürü Osman Keçeli 25 yıllık bir tecrübeyle her endüstriyel firma için güvenilir bir çözüm ortağı ve danışanı olmayı hedeflediklerini belirtiyor.

Proses Çözümleri 02.05.2024, 13:35 02.05.2024, 16:42 Serkan KIRAÇ
445
Her endüstriyel firma için güvenilir çözüm ortağı olmayı hedefliyor

Osman Bey, bu yıl Emerson markasıyla katılım gösterdiğiniz MCA World Fuarı’nda hedef sektörleriniz hangileridir?
WEIZEN Otomasyon, müşterilerinin teknik olarak zorlu endüstriyel ve altyapı projelerini başarıyla yürütmelerine yardımcı olan proses kontrol ve otomasyon konusunda 25 yılı aşkın tecrübeye sahip bir satış, mühendislik, servis ve danışmanlık firmasıdır.

Dolayısı ile WEIZEN Otomasyon olarak proses kontrol dünyasında Kimya, Enerji, Oil&Gas, Rafineri, Gıda, Atık Su, Demir Çelik, Madencilik gibi her endüstriyel firma için güvenilir bir çözüm ortağı ve danışanı olmaktır. Ve bu vizyonumuz ile bayisi ve mümessili olduğumuz firmaların kaliteli enstrüman ve vanalarını kullanarak akışkanın olduğu her tür prosese çözümler sunarak müşterilerimize katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

Standınızda hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Basınç, Sıcaklık, Seviye, Akışmetre, Kalibrasyon, Analiz cihazları, kontrol vanaları ve kontrol sistemleri (DCS&PLC) gibi ölçüm cihazları ile karşılamayı ve müşterilerimize sahip olduğumuz 25 yılı aşkın tecrübelerimiz ile çözümler sunmayı hedefliyoruz.

Son olarak fuarda hangi demo ve aktivitelerinizle yer alacaksınız?
Yukarıda belirttiğim üzere kontrol vanaları ve Basınç, Sıcaklık, Seviye, Akışmetre, Kalibrasyon, Analiz cihazları gibi enstrüman ürünlerimiz ile fuarda yer almaya çalışacağız.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@