banner174

banner170

banner171

banner157

Endüstrinin farklı proses şartlarına geniş ürün gamıyla yanıt verecek …

Kobold, MCA World Fuarı’nda, endüstrinin farklı saha şartlarına özelleştirilmiş çözümleriyle yanıt vermeye hazırlanıyor. Geniş ürün gamıyla her sektöre ve prosese hitap eden çözümler tasarlayabildiklerini belirten Kobold Türkiye Satış Müdürü Ömer Çevik ile fuarda odaklanacakları proses ve endüstriler üzerine konuştuk.

Proses Çözümleri 02.05.2024, 14:12 02.05.2024, 16:45 Serkan KIRAÇ
528
Endüstrinin farklı proses şartlarına geniş ürün gamıyla yanıt verecek …

Ömer Bey, MCA World 2024 Fuarı’nda ulaşmayı hedeflediğiniz sektör ve prosesleri öğrenebilir miyiz?
Gıda ve içecek, enerji üretim prosesi, petrol ve doğalgaz prosesi, ilaç üretim prosesi, çimento, demir – çelik, rafineriler, tank terminalleri ve doğalgaz depolama sahaları, kimya üretim prosesleri, su-atıksu arıtma tesisleri, kağıt ve selüloz, ağaç işleme sanayi, tekstil sektörü ve savunma sanayine çözümler sunuyoruz.

Farklı gövde malzeme tiplerimiz, yüksek sıcaklık ve basınçta çalışabilecek geniş ürün gamımız, birçok tipte montaj seçeneklerimiz sayesinde endüstrinin en zor şartlarında güvenle ve hassas şekilde ölçüm yapabilen enstrümanlar sunuyoruz. Ürünlerimiz, uzun yıllardır aynı hassasiyetle sunduğu tekrarlanabilir ölçüm doğruluğu sayesinde Türkiye endüstrisinin en büyük üreticileri tarafından güvenilir tedarikçi olarak tercih ediliyor.

Bu yıl da MCA World Fuarı’nda Türkiye endüstrisindeki tüm sektörlerin ölçü – kontrol taleplerine ve güncel projelerine çözümler sunabilmeyi planlıyoruz.

Kobold Türkiye standında yer alacak ürün grupları neler olacak?
İletken, yalıtkan ve tüm proseslerdeki sıvıların debi ölçümünü yapacak elektromanyetik ultrasonik ve oval dişli sunumlar ve demolar Kobold standında yer alacak. Portföyümüzde bulunan akış seviye sıcaklık ve basınç ölçüm grubu ürünlerimizle müşterilerimizi karşılayacağız. Sergileyeceğimiz ürünlerin tamamı standımızda çalışır vaziyette olacaklar.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@