banner143

banner72

banner171

banner31

Güvenilir makine kurulum ve online izleme çözümlerini anlatacak

MCA World 2024 Fuarı’nda katılımcı olan Peak Teknik Mühendislik Teknik Yöneticisi Ozan Onur Okumuş fuarda gerçekleştireceği sunumda, bakım ve işletme maliyetlerini düşürmeyi hedefleyen fabrika ve tesisler için daha makine kurulumu aşamasında atılması gereken adımları anlatacak.

Proses Çözümleri 02.05.2024, 07:05 02.05.2024, 17:29 Serkan KIRAÇ
544
Güvenilir makine kurulum ve online izleme çözümlerini anlatacak

Ozan Onur Okumuş hizmet verdikleri tüm sektörlerde işletmelerin kurulumundan devreye alınmasına, bakım duruşlarındaki müdahalelerden düzenli ekipman tedarikine kadar tüm süreçlerde hizmet verdiklerini söylüyor.

Ozan Bey, 8-10 Mayıs tarihinde ikincisi gerçekleşecek MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
Mühendislik hizmetlerimize ve cihaz çözümlerimize, tüm sektörlerde (rüzgar enerjisi, çimento, otomotiv, demir çelik, denizcilik, enerji üretim ve iletim, gıda, petrol ve doğalgaz, plastik, paylayıcı ortamlar, kağıt, kereste vb.) ihtiyaç duyulmaktadır.

Bir işletmenin kurulumundan devreye alınmasına, bakım duruşlarındaki müdahalelerden düzenli ekipman takiplerine kadar tüm süreçlerde müşterilerimize destek vermekteyiz.

Hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
PEAK Teknik Mühendislik olarak; kestirimci/koruyucu bakım hizmetleri veren, lazerli geometrik hizalama alanında birçok yurtdışı eğitim sertifikasına, vibrasyon alanında ise uluslararası geçerliliği bulunan “CATIII Kıdemli Vibrasyon Analisti” sertifikalarına sahip bir mühendislik firmasıyız. Lazerli geometrik hizalama cihazları üreticisi olan Easy-Laser markasının Türkiye, Azerbaycan, Lübnan ve Ürdün’deki tek yetkili distribütörüyüz. Online makine izleme teknolojileri konusunda yerli üretici firma olan Wisersense’in çözüm partneriyiz. Vibrasyon analizi konusunda uluslararası sertifikasyon sağlayan Mobius Institute’nin eğitim ve sınav merkeziyiz.

Son olarak fuarda hangi demo ve aktivitelerinizle yer alacaksınız?
Mühendislik hizmetlerimizi ve cihaz çözümlerimizi anlatarak katılımcıların problemlerine çözüm üretmeye çalışacağız.

8 Mayıs tarihinde 14:20 - 14:40 saatleri arasında "Bakım ve İşletme Maliyetlerini Düşürmek İçin Güvenilir Makine Kurulumu ve Online İzleme" konularında konuşma yapacağız.

Tanışmak, çözüm üretmek ve elimizden gelen desteği verebilmek için tüm değerli katılımcıları standımıza ve konuşmamıza bekliyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@