banner174

banner170

banner171

banner157

Endüstrinin ölçüm ihtiyaçlarına özel çözümlerle Enelsan MCA World Fuarı’nda…

En son teknolojiye sahip ürünleriyle ziyaretçilerini karşılamaya hazırlandıklarını ifade eden Enelsan Genel Müdür Yardımcısı Murat Balcı, uzman bir ekibe ve güçlü üretim gücüne sahip Enelsan’ın endüstrinin ölçüm ihtiyaçlarına yönelik özelleştirilmiş çözümleriyle bu yıl da MCA World Fuarı’nda yer aldıklarını hatırlatıyor.

Proses Çözümleri 02.05.2024, 14:05 02.05.2024, 16:42 Serkan KIRAÇ
475
Endüstrinin ölçüm ihtiyaçlarına özel çözümlerle Enelsan MCA World Fuarı’nda…

Otomasyon teknolojileri kadar veri analizi ve endüstriyel ölçüm enstrümanları gibi konularda çözümlerin sergileneceği Enelsan standında yer alacak ürün gruplarını detaylarını Enelsan Genel Müdür Yardımcısı Murat Balcı ile konuşma fırsatı bulduk.

Murat Bey , MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
Enelsan firması olarak, endüstriyel otomasyon ve kontrol sektöründeki öncü rolümüzü pekiştirmek amacıyla beklentilerimizin yüksek olduğu MCA World Fuarı'na katılıyoruz. Bu fuar, otomasyon teknolojileri kadar veri analizi ve endüstriyel ölçüm enstrümanları gibi kritik alanlardaki son yenilikleri de sergileyecek. Amacımız, müşterilerimize en güncel ve etkili endüstriyel ölçüm çözümlerini tanıtarak iş süreçlerini kolaylaştırmalarına yardımcı olmak ve sektördeki en son gelişmeleri onlarla paylaşmaktır.

Sektörümüzün geniş kapsamını tam anlamıyla kavrayarak, maden ve metal, enerji ve güç, kimya ve petrokimya, kağıt endüstrisi, tarım, yiyecek ve içecek, su ve atık su yönetimi, makine üretimi, uzay ve havacılık endüstrisi, denizcilik ve liman işletmeciliği, otomasyon ve kontrol sistemleri, inşaat ve altyapı projeleri, savunma sanayi, gaz ve hava ölçüm sanayi gibi birçok kritik sektöre yönelik ölçüm ve kontrol çözümlerinde liderliği hedefliyoruz.


Standınızda yer alacak ürün gruplarını tanıyabilir miyiz?
Elektromanyetik, türbin, vorteks ve ultrasonik debimetrelerin yanı sıra basınç ve sıcaklık transmitterleri ile exproof ürün gruplarımızla MCA World Fuarı'nda öne çıkıyoruz. Standımızda, konularında uzmanlaşmış ekibimiz ziyaretçilere detaylı bilgi sağlayacak, teknik soruları yanıtlayacak ve endüstriyel ölçüm ihtiyaçlarına özel çözümler sunacak. Müşterilerimizin iş süreçlerini optimize etmeleri ve daha verimli çalışmalarını sağlamak için en son teknolojik yenilikleri ve çözümleri sergilemeyi amaçlıyoruz.

Son olarak fuarda hangi demo ve aktivitelerinizle yer alacaksınız?
Ziyaretçilerimizi standımıza çekmek için geniş ürün çeşitliliğimizi sergileyeceğiz, bu sayede misafirlerimiz Enelsan standından ayrılmak istemeyecekler. Fuar ziyaretçileri için "Enelsan'ın yeri nerede?" sorusunu sormak yerine "Enelsan'ın standına gitmeliyim" düşüncesini aşılayacak ekipman ve çözümlerle yerimizi alacağız. Ziyaretçilerimiz, en son teknolojiye sahip ürünlerimizi, uzman ekibimizin rehberliğinde yakından tanıma fırsatı bulacaklar ve endüstriyel ölçüm ihtiyaçlarına yönelik en uygun çözümleri keşfedecekler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@