banner174

banner72

banner171

banner31

Ölçü – kontrol ve analizör çözümleriyle p2etech MCA World Fuarı’nda…

Hizmet verdiği sektörlerde ölçüm enstrüman ve sensör çözümlerinden, kontrol sistem ve yazılımlarına, enerji santralleri ve atıksu arıtma tesisleri için sağladığı swas sistemlere kadar birçok çözümüyle p2etech markası MCA World Fuarı’da ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Proses Çözümleri 02.05.2024, 15:05 02.05.2024, 16:45 Serkan KIRAÇ
292
Ölçü – kontrol ve analizör çözümleriyle p2etech MCA World Fuarı’nda…

Reza Bey , MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
Gıda ve içecek, enerji üretim prosesi, petrol ve doğlgaz prosesi, ilaç üretim prosesi, çimento, demir – çelik, rafineriler, tank terminalleri ve doğalgaz depolama sahaları, kimya üretim prosesleri, su-atıksu, kağıt ve selüloz, şeker prosesleri ve tekstil sektörüne çözümler sunuyoruz.

Standınızda hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Sistem kontrolü: DCS, ESD, PLC ve F&G çözümlerimiz yer alacak, akıllı operasyon yönetimi kontrolü, buhar ve su analiz sistemi olan swas sistemi, sürekli emisyon izleme sistemi, basınç, sıcaklık seviye, akış ölçüm sensör ve transmitterlerimiz kağıtsız kayıt cihazlarımız, analizörlerimiz, kontrol vanalarımız, izleme ve optimizasyon yazılım çözümlerimiz, makine sağlılı izleme ve makine sağlığı koruma sistemi çözümlerimizle MCA World Fuarı’nda yerimizi alacağız.


Ciddi avantajlar sağlayan ve kullanıcı dostu ürün ve sistem gruplarımızla oluşturduğumuz çözümlerimiz sayesinde ziyarette bulunacak yetkililerin işletmelerinde enerji verimliliklerini üst düzeye çıkarabilmelerini, enerji kullanımlarını ve üretim proseslerini optimize etmelerini, değer zincirlerini pürüzsüz hale getirmelerini, saha varlıklarını ve proseslerini güvende ve emniyette tutmalarını sağlamayı hedefliyoruz. MCA World Fuarı’nda bu yıl ek olarak endüstriyel simülasyon çözümlerimize ve robotic patrol (robotik devriye) çözümlerimize de yer vereceğiz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@