banner24

banner170

banner171

banner26

‘Güvenilir ölçüm ve talepleri karşılama performansını ön planda tutacağız’

2. MCA World Fair’de yerini alan Doğanak Kollektif’in sergileyeceğiz ürünler üzerine bir söyleşi gerçekleştirdiğimiz Osman Akyüz: “Ziyaretçilerimize sunacağımız ürünlerin güvenilirliğini ve sektöre yönelik talepleri karşılama performansını ön planda tutacağımız bir tanıtım yapacağız” dedi.

Proses Çözümleri 29.04.2024, 08:35 28.04.2024, 23:50 Serkan KIRAÇ
310
‘Güvenilir ölçüm ve talepleri karşılama performansını ön planda tutacağız’

Osman Bey, MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
Firmamız yaklaşık 60 senedir Japon Riken Keiki Co.,Ltd. şirketinin imal ettiği gaz detektörlerinin mümessilliğini sürdürmektedir. Özellikle anahtar teslim sistemler kuran firmaların gaz detektör ihtiyaçlarını karşılama talebiyle bu fuarda tanıtım yapmayı uygun bulduk. Enerji ve ağır sanayi yanında otomasyon ve proses çözümleri üreten firmalarla ürünlerimizi bu mecra aracılıyla tanışmak istiyoruz.

Standınızda hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Bu fuarda ağırlıklı olarak sabit tip gaz detektörlerimizi tanıtmayı planladık. Gaz detektörlerimiz bu sektörün tüm teknik donanım taleplerini karşılayacak özelliklere sahiptir. Dünyada yaklaşık bir asra varan, ülkemizde ise yarım asrı aşan bir süre hizmet vermiş bir markanın yeni nesil ürünlerini tanıtmak ve yapağı iş itibariyle güven faktörünün çok önemli olduğu bu ürünleri sektöre sunmak bizim için heyecan verici olacak.

Fuarda hangi demo ve aktivitelerinizle yer alacaksınız?
Ürünlerimiz tamamen kişisel koruma esasına göre üretildiği için üreticinin de geçmişi çok önemli bir referanstır. Gaz detektörüne ihtiyaç duyan kuruluşlar için seçecekleri gaz detektörlerinin geçmiş performansları bizim tecrübelerimize göre fevkalade önemli olmaktadır. Bu sebeple hem güven kelimesini ön plana çıkarmaktayız.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@