banner143

banner72

banner171

banner157

Tek kaynaktan kusursuz entegre edilmiş çözümler sunuyoruz

Endüstriye yönelik dünyanın en kapsamlı ürün ve çözüm portföyüne sahip şirketleri arasında yer aldıklarını vurgulayan InterApp Türkiye Satış ve İhracat Müdürü Yücel Doğan, tek kaynaktan kusursuz şekilde entegre edilmiş çözümler sunduklarını sözlerine ekliyor.

Proses Çözümleri 29.04.2024, 09:05 28.04.2024, 23:50 Serkan KIRAÇ
309
Tek kaynaktan kusursuz entegre edilmiş çözümler sunuyoruz

Yücel Doğan Interapp’ın MCA World Fuarı’nda yer alacak çözüm ve demoları için şu açıklamalarda bulundu:
“InterApp olarak endüstriyel sektörlere yönelik dünyanın en kapsamlı ürün ve çözüm portföyleri sunan şirketleri arasında yer alıyoruz. Arkamızda uluslararası bir firmanın uzmanlığıyla, tek kaynaktan kusursuz şekilde entegre edilmiş çözümler sunuyoruz. Kimya, su arıtma, enerji üretimi, kağıt ve kağıt hamuru, petrokimya, rafineriler ve madencilik odaklandığımız ana sektörlerdir yansıra denizcilik, barajlar ve bölgesel ısıtma-soğutma proseslerine ulaşmayı hedefliyoruz.

Yücel Bey, 8-10 Mayıs tarihinde ikincisi gerçekleşecek MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?
InterApp olarak endüstriyel sektörlere yönelik dünyanın en kapsamlı ürün ve çözüm portföyleri sunan şirketleri arasında yer alıyoruz. Arkamızda uluslararası bir firmanın uzmanlığıyla, tek kaynaktan kusursuz şekilde entegre edilmiş çözümler sunuyoruz. Kimya, su arıtma, enerji üretimi, kağıt ve kağıt hamuru, petrokimya, rafineriler ve madencilik odaklandığımız ana sektörlerdir yansıra denizcilik, barajlar ve bölgesel ısıtma-soğutma proseslerine ulaşmayı hefeliyoruz. 

Standınızda hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
InterApp’ın amiral gemisi olan kelebek vana çözümlerimizden Desponia-Bianca serileri için geniş kapsamlı disk ve kaplama seçeneklerini sunan demomuz, Desponia serisi kelebek vana, Bianca serisi PTFE kaplı kelebek vana, BVC serisi küresel vana, DCV serisi disco tip çek valf, Neptunia serisi duo çek valf ürünlerimizle ziyaretçilerimizi karşılamayı düşünüyoruz.

Son olarak fuarda hangi demo ve aktivitelerinizle yer alacaksınız?
Bu yıl ilk defa katılım sağlayacağımız için daha çok organizasyon ve katılımcı kitlesi açısından gözlem yapmayı hedefliyoruz. Sonraki yıllarda fuar konseptine uygun çeşitli akvite planlamalarımız olacak. MCA 2024 için yukarıda sıraladığımız ürünlerimiz ve demomuzu kullanarak, teknik sunumlar ile destekleyerek ürünlerimizin fark yaratan özelliklerimizi ön plana çıkarmayı hedefliyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@