banner174

banner170

banner171

banner26

Yüksek sıcaklık ve yüksek basınçta ölçü kontrol çözümleri ile Berkon Proses, MCA World'de

Berkon Proses yüksek sıcaklık ve yüksek basınç uygulamalarına özel ölçü – kontrol çözümleriyle bu yıl da MCA World Fuarı’nda…

Proses Çözümleri 29.04.2024, 07:35 28.04.2024, 23:50 Serkan KIRAÇ
327
Yüksek sıcaklık ve yüksek basınçta ölçü kontrol çözümleri ile Berkon Proses, MCA World'de

Petrokimya, demir-çelik, rafineri ve kimya gibi zorlu proseslere özel ölçü kontrol çözümleriyle ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanan Berkon Proses aynı zamanda kazan otomasyon sistemleri ve seviye göstergeleri için demolara yer verecek.

Fuarda petrokimya, demir-çelik ,rafineri ve kimya sektörleri başta olmak üzere Maden , Kağıt, gaz pazarlarındaki potansiyel müşterilerimize ulaşmayı hedeflediklerini belirten Alper Beyhan, Berkon Proses standında yer alacak ürün ve demolar için şunları söyledi; “Özellikle yüksek basınç-sıcaklık uygulamaları, LNG ve Kriyojenik gaz uygulamaları , Segment vanalar ve özel kontrol vanası uygulamaları için ürünlerimiz olacak. On-Off grupları, kazan otomasyon ve seviye gösterge grupları da diğer ürünlerimiz olacak.

Ziyaretçilerimize özellikle kazan otomasyon sistemleri ve seviye göstergeleri için hazırladığımız demoların çalışmasını göstereceğiz. On-off uygulamalarında kullanılan vana grupları içinde numunelerimiz olacak.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173

Gelişmelerden Haberdar Olun

@