banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Sektörün Birleştirici Unsuru MCA World Fair, 3 Mayıs’ta İFM’de Başlıyor

MCA World, Ölçü Kontrol ve Otomasyon Sistemleri Fuarı alanının uzman teknoloji üretici markaları, tedarikçileri, proje – taahhüt firmaları ve fabrikalardaki son kullanıcıları bir araya getirmek için 3 Mayıs’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde başlıyor.

Proses Çözümleri 24.04.2023, 14:36 24.04.2023, 17:05 Serkan KIRAÇ
273
Sektörün Birleştirici Unsuru MCA World Fair, 3 Mayıs’ta İFM’de Başlıyor

Türkiye’nin enstrümantasyon ve kontrol sistemleri odaklı ilk fuarı olacak olan ‘Sektörün Birleştirici Unsuru’ MCA World Fair, 3-6 Mayıs tarihlerinde Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi 9 ve 10. Hollerde gerçekleşiyor. Ölçüm enstrümanları, kontrol sistemleri, endüstriyel saha iletişimi ve fabrika otomasyon sistemi ürün ve çözümlerini odağına alan fuarda 4 gün boyunca, iki ayrı salonda sektör ve proseslerine özel çözüm önerileri ve başarı hikayeleri hakkında sunumlar gerçekleşecek.

SUNUM BAŞLIKLARI 14 FARKLI SEKTÖRDEN 150 SON KULLANICININ ÖNERİSİYLE OLUŞTURULDU
Gıda ve İçecek, Petrol ve Doğalgaz, Demir – Çelik, Çimento, İlaç ve Kozmetik, Kağıt ve Selüloz, Maden, Otomotiv ve Yan Sanayi, Cam ve Seramik, Kimya ve Petrokimya, Ağaç, Tekstil, Polimer ve Plastik Sektörlerinin yanı sıra Su ve Atıksu Arıtma Tesisleri, Enerji ve Yenilenebilir Enerji Santralleri’nden Tesis Müdürleri ve Üretim Müdürleri, Ölçü –Kontrol ve Bakım Müdürleri, Satın Alma Uzmanları ve teknik yetkililerinin ziyaret edeceği fuarda sunum yapılacak konu başlıkları sektörlerin dev markalarının teknik yetkilileri ile belirlendi. Sunum başlıklarının tamamı; 14 sektörden 150 son kullanıcının sahalarındaki ölçü – kontrol ve otomasyon sistemleri konusunda en fazla yaşadıkları sorunlar veya bu ürünlerle ilgili güncel teknolojiler hakkında dinlemek istedikleri konulardan derlenerek hazırlandı.



DAVETLİSİNİZ…

MCA World Fair reklamları 1 Nisan İtibari ile başladı. Türkiye Sanayisi’nin en çok izlediği haber kanallarında, en çok dinlediği haber radyolarında, Türkiye hava trafiğinin en yoğun olduğu İstanbul Havalimanı (İGA), Sabiha Gökçen Havalimanı, Adana Havalimanı ilanlarıyla Bursa, İstanbul,  İzmir, Adana, İzmit açık hava reklamlarıyla tüm Türkiye Sanayisi, MCA World’e davet edilmeye başlandı.

ÜCRETSİZ GİRİŞ İÇİN ONLİNE KAYDINIZI ŞİMDİDEN GERÇEKLEŞTİRİN
Ölçü - kontrol ve otomasyon sistemlerine dair en güncel teknolojileri bulabileceğiniz MCA World Fair için şimdiden ücretsiz giriş için online kayıt yapılabiliyor. Online kayıt için mcaworld.ftsonlineregistry.com adresini ziyaret ederek giriş kartınızı oluşturabilirsiniz.

ULUSAL VE ULUSLAR ARASI BAŞARILI PROJE ÖRNEKLERİ
Global ve yerli üreticilerin güncel teknolojilerinin yakından incelenebileceği fuarda, projeler teknoloji uzmanlarının tavsiyeleri ile şekilleniyor. Sahada sıklıkla yaşanan ölçü – kontrol ve otomasyon sorunlarına köklü çözümler, plansız duruşları önleyecek sistem ve teknolojilerle tanışmak, ulusal ve uluslar arası başarılı proje örnekleri hakkında bilgi sahibi olmak için son kullanıcılar ve satın alma uzmanları MCA World Fair’de buluşuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@