banner143

banner72

banner171

banner157

Ege bölgesine daha hızlı çözümler sunabilmek için KPI Automation İzmir Ofisi açıldı

Ege bölgesindeki müşterilerine daha yakından ve hızlı bir şekilde hizmet sunabilmek için İzmir ofisinin açılışını yaptıklarını belirten KPI Otomasyon Genel Müdürü Khashayar Shahravan, bölge ofisi sayesinde CPG, MMM, Oil&Gas segmentlerinde anahtar teslim elektrifikasyon, otomasyon ve enstrümantasyon çözümleri sunmayı planladıklarını ifade ediyor.

Proses Çözümleri 13.05.2024, 07:35 15.05.2024, 13:32 Serkan KIRAÇ
572
Ege bölgesine daha hızlı çözümler sunabilmek için KPI Automation İzmir Ofisi açıldı

KPI Otomasyon Genel Müdürü Khashayar Shahravan gerçekleştirdiğimiz röportajda İzmir ofisinin açılışı, markanın gelecek dönem yapılanma, yeni distribütörlük planları üzerine konuşma fırsatı bulduk. İşte KPI Automation’ın Türkiye’de hizmet verdiği ürün – çözüm ve hizmetler.

Şah Bey, İzmir Ofisiniz artık faal durumda. Bu ofisten ağırlıkla hangi sektör ve tesislere çözüm sunmayı planlıyorsunuz?

Izmir ofisimizi Ege bölgesindeki potansiyel müşterilerimizi daha yakından ve hızlı hizmet sunabilmek için açtık. KPI Automation firması olarak, müşterilerimize CPG, MMM, Oil & Gas segmenlerinde anahtar teslim Elektrifikasyon, Otomasyon ve Enstrumantasyon çözümleri sunmayı planlıyoruz. Schneider Electric ve AVEVA partnerliklerimiz sayesinde farklı sektörlerdeki müşterilerimize, uçtan uça çözümler sunabilmekteyiz.

Sağladığınız hizmetleri dinleyelim sizden. Projelendirme öncesi şartnamenin hazırlanmasından ürünlerin seçimi ve süpervizörlükten devreye alma sonrası bakım hizmetlerine kadar, sağladığınız hizmetlerin detaylarını sizden öğrenebilir miyiz?
Firmamız proses endüstrilerine yönelik uçtan uça Elektrifikasyon, Otomasyon ve Enstrumantasyon çözümleri sunmaktadır. Projelerin en başlangıç seviyesi olan konsept aşamasından müşterilerimize destek olabiliyoruz. Projenin temel mühendisliği başlıyıp sonrasında detay mühendislik, şartname oluşturma konusunda yardımcı oluyoruz. Projeler ile alakalı hizmetlerimizi özetlemek istersek:

  • Proje temel ve detay mühendislik hizmetleri
  • Proje tasarım  ve dokümantasyon hizmetleri
  • Proje konfigürasyon oluşturma ve akabinde şartname oluşturma hizmetleri
  • Sistem Tasarımı, Pano İmalatı, Yazılım, Test ve Devreye Alım Hizmetleri
  • Proje Bazlı ve Uzun Dönem Bakım ve Saha Servis Hizmetleri

Önümüzdeki dönemde yatırım ve yapılanma planlarınız nelerdir?
Önümüzdeki dönemde, İstanbul merkez ofis ve İzmir şube ofisimizde, proje mühendisliği, yazılım, satış ve marketing faaliyetleri ile alakalı yeni işe alımlar yapmayı planlıyoruz. Özellikle proje mühendisliği ve dokümantasyon konusundaki güçlü altyapımızı kullanarak, proje detay mühendislik ve tasarım konusunda müşterilerimize Avrupa standartlarında çözümler sunmayı hedefliyoruz.

Proses ve Fabrika Otomasyonu odakli çözümler sunan bir firma olarak, DCS ve ESD Sistemleri ile alakalı daha esnek çözümler sunmak adına, yeni distribütörlük ve partnerlikler almayı düşünüyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173

Gelişmelerden Haberdar Olun

@