banner174

banner170

banner171

banner31

Yüksek hassasiyetli, zorlu şartlara uygun basınç ve sıcaklık ölçerleriyle yer alıyor

Pakkens geniş ürün gamıyla MCA World Fuarı’nda yerini aldı! Genel amaçlı, yüksek hassasiyetli, zorlu proses şartlarına dayanıklı basınç ve sıcaklık ölçerleriyle bu yıl Pakkens, MCA World Fuarı’nda.

Proses Çözümleri 29.04.2024, 10:05 29.04.2024, 17:04 Serkan KIRAÇ
334
Yüksek hassasiyetli, zorlu şartlara uygun basınç ve sıcaklık ölçerleriyle yer alıyor

Pakkens’in geniş ürün gamı ve fuarda yer alacak çözümleriyle ilgili Muzaffer Bey sorularımıza yanıtlar verdi. İşte Muzaffer Demirci’nin Pakkens standında yer alacak çözümlerle ilgili kısa notları…

Muzaffer Bey, 8-10 Mayıs tarihinde ikincisi gerçekleşecek MCA World Fuarı’nda hangi sektör ve proseslere ulaşmayı hedefliyorsunuz?

Pakkens 48 yıldır, 450'den fazla yüksek vasıflı çalışanıyla, tamamen entegre iki üretim tesisi ile, petrol ve gaz, petro-kimya, kimya, ilaç, biyoteknoloji, gıda işleme, HVAC, makine sektörlerinde büyük OEM'lere ve son kullanıcılara hizmet vermektedir. Bu sektörlerde yer alan tüm ziyaretçilerimizi standımızda ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Standınızda hangi ürün ve çözümlerinizle ziyaretçilerinizi karşılayacaksınız?
Standımızda Genel Amaçlı, Yüksek Hassasiyetli, zorlu proses şartlarına dayanıklı Basınç Ölçer ve Sıcaklık Ölçer ürünlerimizi ve bu ürünlerimizin güvenle kullanılmasına yardımcı aksesuarları, ağırlıklı olarak Petrokimya ve Yiyecek-İçecek proseslerinde kullanılan Diyafram Ayırıcılı Basınç Ölçer ürünlerimizi sergiliyor olacağız.

Ziyaretçilerimiz Pakkens ölçüm cihazlarını, malzeme kalitelerini ve çalışma prensiplerini yakından inceleme fırsatı bulacaklardır.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@