banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Danfoss Genel Merkezi ve Fabrikasına Ziyaret

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bürokratları ve Türkiye Cumhuriyeti Enerji Kentleri Birliği heyeti, Danfoss Genel Merkezi’ni ve Fabrikasını ziyaret etti.

Endüstri Güncel 23.09.2022, 09:05 Melike Kaya Bayram
40
Danfoss Genel Merkezi ve Fabrikasına Ziyaret

İklimlendirme, motor kontrol sistemleri ve güç çözümleri alanlarında hizmet veren Danfoss;Türkiye-Danimarka Stratejik Sektör İş Birliği kapsamında Danimarka’ya gidenTürk heyetini genel merkezinde ve fabrikasında ağırladı.

Heyet, Türkiye ve Danimarka arasındaki sektörel işbirliği çerçevesinde yürütülen “Verimli ve Düşük Karbonlu Isıtma ve Soğutma Projesi" kapsamında,enerji ve atık ısı uygulamalarına yönelik teknik çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca, gerçekleşen saha gezisinde veri merkezlerinden; süpermarket ve ısı pompası uygulamalarına kadar gerçek zamanlı atık ısı sektörel uygulama örneklerini gözlemlendi.

“Türkiye'nin yeşil enerji dönüşümünün bir parçası olmaya devam edeceğiz”

Ziyaretle ilgili görüşlerini paylaşanDanfoss Türkiye Kıdemli Satış Danışmanı Serhan Günel; “Türkiye, ilk atık ısı haritasını ilk defa 2020’de yayınladı. Bahsedilen atık ısınınTürkiye'deki potansiyeli Bölgesel Isıtma Sistemleri ile birlikte kullanıldığında 2.4 milyon hanenin ısıtma ihtiyacına denk geliyor. Bu sayede, yerel kaynaklar daha etkili ve daha verimli kullanılmış oluyor. Biz de Türkiye’nin bu yeşil dönüşümüne destek olmaktan; Türkiye’den gelen seçkin konuklarımızı Danfoss Genel Merkezi'nde ve fabrikasında ağırlamaktan dolayı gururluyuz. Bilgi birikimimiz ve deneyimimizle bölgesel projeler hayata geçirirken, Türkiye'nin yeşil enerji dönüşümünün bir parçası olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@