banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Karakan Batallı’ya Ödül

Harika Karakan Batallı, Türkiye’de İş Dünyası Dergisi’nin desteğiyle gerçekleştirilen 5’inci Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi’nde ödüle layık görüldü.

Endüstri Güncel 12.01.2023, 14:00 12.01.2023, 13:29 Melike Kaya Bayram
116
Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Karakan Batallı’ya Ödül

Türkiye’de İş Dünyası Dergisi’nin desteğiyle gerçekleştirilen 5’inci Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni 5 Ocak’ta Gayrettepe Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. Yılın en başarılı kadınlarının ödüllendirildiği törende Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Karakan Batallı, ‘Tarımda Kalkınma’ ödülünün sahibi oldu.

Yüzde 100 yerli sermayeli ve büyüyen nadir Türk şirketlerinden birinin kadın yöneticisi olarak oldukça gururlu olduğunu dile getiren Doğuş Çay Yönetim Kurulu Üyesi Harika Karakan Batallı, “Buradaki panelde de dikkat çekildiği gibi dijitalleşen dünyada kadın faktörügerçekten çok önemli. Biz de kadınların iş hayatında daha etkin olması için elini her zaman taşın altına koyan bir markayız. ‘Tarımda Kalkınma’ ödülü bizim için çok anlamlı. Çünkü Doğuş Çay ailesi olarak çıktığımız yolda üreticilerimizi sürekli destekliyoruz, hep yanlarında yer alıyoruz. Ülkemizde tarımın ve çiftçilerimizin gelişimine de büyük katkı sunuyoruz. Yaptığımız işe inanıyoruz ve hem halkımıza hem de ülkemize fayda sağlayabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@