banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Oğuz Holding Ve Turkcell’den Depremzede Çocuklar İçin İş Birliği

Kahramanmaraş merkezli depremlerinen çok etkisi altında kalan çocuklarımızın yaralarının sarılması için kurumlar işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.

Oğuz Holding Ve Turkcell’den Depremzede Çocuklar İçin İş Birliği

Afet bölgesindeki çocuklarımız, depremin olumsuz etkilerinden açık hava sinemaları gösterimiyle uzaklaşıyor.Turkcell’in 50 kişilik ekibi ile etkinliklerini gerçekleştirdiği projeye yüzde yüz yerli ve milli sermayeye sahip Türkiye nin en büyük içecek üreticisi Oğuz Holding de Juss meyve suyu dağıtımı ile destek veriyor. Ayrıca bu dağıtımlar dışında çocuklara; boyama etkinlikleri, bisiklet kullanımı eğitimleri gibi eğitici ve öğretici birçok etkinlik yapılıyor.

ÇOCUKLARIN MUTLU OLABİLMESİ İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞE VARIZ

Oğuz Holding CEO’su Enes Örer: “11 ilimizde büyük bir yıkıma neden olan depremlerden en fazla etkilenen kesimlerin başında şüphesiz çocuklarımız geliyor. Oluşturulan alanlarda çocuklarımıoyunlar oynayarak, geçirdikleri deprem travmasını bir süreliğine de olsa unutuyor. Biz de bu kapsamda Turkcell ekibi ile bir proje başlattık. Proje boyunca çocuklarımıza az da olsa normale döndürecek etkinliklerin yanında dağıttığımız Juss meyve suları ikramlarımızla yüzlerini güldürmeyi hedefledik. Turkcell’ de projeye Fizzy, Pasaj, GNC gibi tüm markaları ile destek veriyor. Çocuklarımızın zamanla çok daha mutlu olabileceğine inanıyoruz ve onların yanında oluyoruz.Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız için böyle duyarlı bir proje içerisinde olmaktan da mutluluk ve onur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@