banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Schneider Electric Yüksek Düzeyde Verimlilik Ve Dijital Dünyaya Uyum İçin Yeniden Tasarlanan Compact Şalter Serisini Tanıttı

IoT’ye hazır kablosuz yardımcı donanımlar ve tak-çalıştır modüller sayesinde veriler kullanıcılara kolay bir şekilde sunuluyor.

Endüstri Güncel 15.11.2021, 15:00 15.11.2021, 14:25 Melike Kaya Bayram
150
Schneider Electric Yüksek Düzeyde Verimlilik Ve Dijital Dünyaya Uyum İçin Yeniden Tasarlanan Compact Şalter Serisini Tanıttı

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde lider olan Schneider Electric, yaptığı açıklamayla ComPacT™ şalter ailesinin yeni neslininin Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sunulduğunu duyurdu. Önceki modellerin kasa boyutlarını koruyan yeni tasarımıylaComPacT™şalterler, sahadaoperasyonel mükemmelliği ve bakım faaliyetlerinin büyük ölçüde basitleştirilmesini hedefliyor.

ComPacT™ serisi ürünlerdijital bağlantıya hazır bir şekilde geliyor ve ürünün “tak-çalıştır” aksesuarları şalterin ileri seviye izlemeözellikleriniönemli ölçüde geliştiriyor.Yeni serinin öncekilerle aynı kasa boyutunda olmasıhalihazırdakullanımdaki şalterlerin kolay, hızlı ve optimum maliyet ile yenilenebilmesini sağlıyor. Bu sayede mevcut sistemlere yeniComPacT™ şalterlerin dijital zekasını kolayca eklemek mümkün.

Basitleştirilmiş kablosuz bağlanabilirlik özelliğiyeni ComPacT™ serisinin montajı aşamasında vekullanım sürecindeki bakım ve özelliklerinin yükseltilmesi ihtiyaçlarında devrim olarak nitelendirilebileceküstün bir deneyim sunuyor. Yeni kablosuz yardımcı donanımlar ise kullanıcılara elektrik dağıtım sistemine dair kapsamlı bilgiler sunarak sistem kaynaklı kesintileri önlemelerine, enerji sürekliliğini en üst düzeye çıkarmalarına olanak sağlıyor. Bu gelişme IoT çağında nasıl çalışacağımızı tanımlıyor: Kullanıcı sistemini sürekli olarak izleyebilir ve elindeki veriyi sorun gördüğü alanlarda karar alıp aksiyona geçmek için kullanabilir.

Üründeki önemli bir diğer yenilik ise yarı şeffaf ön kapak kullanımı. Bu tasarım yeniliği sayesinde şalterde hangi yardımcı donanımların olduğunu ve doğru konumda olup olmadıklarını sadece dışarıdan bakarak görmek mümkün.

SchneiderElectric’in güvenilir, uzun ömürlü ve hızlı kablo bağlantıları için geliştirdiği EverLinkTM bağlantı sistemi ComPacT serisinde de sunulmakta. Ayrıca DIN ray bağlantı opsiyonu da bulunmaktadır.

Kapsamlı ARGE çalışmaları ve yatırımları neticesinde piyasaya sürdüğü yeni nesil ComPacT şalterler ailesi ile SchneiderElectric, pano imalatçısı iş ortaklarının “mükemmel” elektrik dağıtım panoları üretmelerine ve sektörün en iyiler ligindeki yerlerini sağlamlaştırmalarına olan sürekli ve kararlı desteğini birkez daha gösteriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@