banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Teksan, Kırmızı Çatı ile 19 Mayıs’ta Gençlerin Yanında

Deprem bölgesine destek olmak amacıyla oluşturulan, Teksan’ın çatı sponsorluğunu üstlendiği ‘Kırmızı Çatı’ sosyal destek projesi 19 Mayıs’ta gençlerle buluştu.

Endüstri Güncel 24.05.2023, 11:00 24.05.2023, 12:04 Melike Kaya Bayram
9
Teksan, Kırmızı Çatı ile 19 Mayıs’ta Gençlerin Yanında

Kesintisiz güç çözümleri sektörünün lider şirketi Teksan, sivil toplum kuruluşu Kırmızı Çocuklar Derneği işbirliğiyle deprem bölgesindeki çocuk ve gençlere yönelik yaptığı çalışmalara devam ediyor. Bölgede depremden etkilenen çocuk ve gençler için harekete geçen derneğin ‘Kırmızı Çatı’ adı verilen oluşumuna çatı sponsor olan Teksan, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bölgedeki gençlerin katılımıyla etkinlikler gerçekleştirdi.

İlk olarak 23 Nisan’da düzenlenen Çocuk Festivali’yla kapıları açan Kırmızı Çatı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliklerde de büyük ilgi gördü. Birçok sponsorun desteği ile gerçekleşen etkinlikler kapsamında gençlerle fotoğraf çekim, fotoğraf basım ve tasarım etkinlikleri yapıldı. Ayrıca etkinliklere katılım gösterenlerle mızıka, tetris, kızma birader, balon, keçeli kalem, blok flüt gibi hediyeler paylaşıldı. Gönüllü TEKSAN çalışanları da bölgedeki gençlerle etkinliklere katılarak desteğini gösterdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@