banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Türkiye’nin Başarılı Lojistik Şirketi Mesco Uluslararası Taşımacılık A.Ş Fratelli Cosulich ile İş Birliği Yaptı

Mesco Uluslararası Taşımacılık A.Ş, İtalyan Fratelli Cosulich Group ile yaptığı şirket ortaklığı sonrasında gelişen hizmet kolları ile büyümeye devam ediyor.

Endüstri Güncel 28.09.2023, 17:45 28.09.2023, 17:46 Melike Kaya Bayram
33
Türkiye’nin Başarılı Lojistik Şirketi Mesco Uluslararası Taşımacılık A.Ş Fratelli Cosulich ile İş Birliği Yaptı

Mesco, uluslararası taşımacılık sektöründe tüm taşıma modları ile hizmet verebilen, operasyonel konularda tecrübeli, müşteri ve tedarikçi memnuniyetini çok dengeli sürdürebilen, güçlü acente ağı ve farklı ülkelerin prosedürlerine hakimiyeti ile 2008 yılından beri sektörde hizmet veriyor. İzmir merkezli, İstanbul ve Mersin’de şubeleri bulunan firma, kurulduğu günden bu yana; kurumsal, teknolojik, çağı yakalayan, trendleri takip eden, enerjik ve genç bir kurum kültürü ile hızla büyümeye devam ediyor.

Mesco ve Fratelli Cosulich Group ortaklıklarını İzmir’de gerçekleştirilen 1. Logistech Fuarı’nda duyurmuştu. Ortaklığın ilk yılı tamamlanırken, Fratelli Cosulich Grubu'nun kurum mottosu olan “Denizde, karada veya havada, hepsini bilen birine güvenin”e uygun olarak Mesco bu yıl hava taşımacılığı konusunda önemli bir adım attı. Aldıkları IATA onaylı Akreditasyonlu Kargo Acentesi Sertifikası ile deniz taşımacılığı sonrası hava taşımacılığında da iddialı adımlar atacağını duyurdu.

Mesco Uluslararası Taşımacılık A.Ş Direktörü Müge Tekin Doğan “Deniz yolunda yıllardır süregelen başarılarımız ve Fratelli Cosulich ailesinin bizlere sağladığı vizyon ile iata belgemizi alarak havayolu taşımacılığına giriş yaptığımızı bildirmekten mutluluk duyarım. Fratelli Cosulich bünyesinde olan 120’nin üzerinde firmanın birleşmesi ile oluşan bu geniş ailenin bizlere kattığı sinerji sayesinde yeni adımlar atmak heyecan verici.” diye belirtti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@