banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Wanda Vista İstanbul, Çin Basınında Geniş Yer Buldu

Çinli Wanda Group, yurt dışında açtığı ilk otelinin müjdesini Çin ulusal medyasına verdi.

Endüstri Güncel 22.10.2021, 10:00 Melike Kaya Bayram
314
Wanda Vista İstanbul, Çin Basınında Geniş Yer Buldu

Dünyanın ve Çin’in önde gelen değerli varlık yönetimi şirketi Wanda Hotels & Resorts’unWanda Vista İstanbul yatırımı, Çin basınında heyecan yarattı. Çin basını özellikle Wanda Vista İstanbul’un küresel turizm endüstrisinin neredeyse durduğu ve otel endüstrisinin ciddi şekilde etkilendiğisalgın süresince, sektörün salgın sonrası toparlanması için umut ateşinitutuşturduğunu ve otel endüstrinin geleceğine umut ışığı olduğundan bahsetti.

Wanda Hotel & Resort Başkan Yardımcısı Bay DongJu, dünyanın dört bir yanından gelecek konuklara Çin estetiğini sunacak olan Wanda Vista İstanbul için, “Çinli bir varlık yönetim şirketi olarak, yurt dışındaki ilk lüks oteli açmaktan ve otel sektöründe uluslararası alanda iş insanları ile çalışmaktan onur duyuyoruz.Ayrıca Çin misafirperverliğini somutlaştırmak ve farklı kültürden insanlara tanıtmak için dünyanın dört bir yanından gelecek misafirlerimizi dört gözle bekliyoruz" dedi.

Wanda Hotels & Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi Wanda Vista İstanbul’un rezidansları, 320 oda ve daire seçenekleriyle lüks bir evin konforunu, üst düzey bir otelin üstün hizmet ve olanaklarıyla birlikte sunuyor. Wanda Vista İstanbul, ocak ayında rezidanslarına ek olarak 127 otel odası ile İstanbul turizmine değer katmaya devam edecek.Wanda Vista İstanbul bar, balo salonu, restoran ve ilerleyen zamanlarda faaliyete geçecek olan Çin restoranı, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor/fitness merkezi, buhar odası, Türk hamamı, sauna, masaj odaları ve otopark olanaklarıyla benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. 

Modern ve lüks binaları ile hızla gelişen bir bölge olan Basın Ekspres’te yer alan Wanda Vista İstanbul, ana otoyol bağlantıları arasında yer alarak toplu taşıma araçları ile de kolay erişim imkânı sunuyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları, TEM ve E-5 gibi ana arterler, metro ve metrobüs gibi toplu ulaşım alternatifleri ile yoğunlaşan bir bölgede olan Wanda Vista İstanbul, İstanbul Havalimanı’na en yakın otellerden biri olma özelliği ile öne çıkıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@