banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Enerji Dostu Poliüretan Sistemler İle Tasarruf Edin

Flokser Kimya farklı sektöre hizmet etmenin getirdiği tecrübe ile yalıtım sektöründe ihtiyaç duyulan sprey poliüretan sistemlere de etkin çözümler sunuyor.

Enerji 29.08.2022, 15:45 Melike Kaya Bayram
162
Enerji Dostu Poliüretan Sistemler İle Tasarruf Edin

Kimya sektöründe 20 yıla yakın tecrübesi ve bilgi birikimi ile poliüretan sistemler üreten ve bu sistemleri 55’ten fazla ülkeye ihraç eden Flokser Kimya, ısı ve ses yalıtımına yardımcı poliüretan sistemler ile birçok sektöre ve insan ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yaz kış fark etmeksizin ısı ve ses yalıtımında etkili olan çevre ve enerji dostu poliüretan sistemler ile kullanıcıların enerjide tasarruf etmesini sağlıyor. Enerji tasarrufuna yardımcı olan ve evdeki ısı kaybını minimuma indiren poliüretan sistemleri kullanarak, evlerin yaz aylarında soğuk, kış aylarında ise sıcak kalmasına imkan tanıyor.

Poliüretan köpüklerin minimum kalınlıkta maksimum ısı yalıtım özelliği olduğunu belirten Flokser Kimya Genel Müdürü Ekin Tükek, “Poliüretan köpük, uzun yıllar boyunca binaların termal konfor ve koruma sağlamasına yardımcı oluyor. Uygulanan yüzeye mükemmel yapışma performansı ile ekstra montaj işlemi gerektirmemesi olası ısı köprüsü oluşumunun önüne geçiyor. Ayrıca, poliüretan köpük ile yalıtım yapılan binalarda sadece enerji verimliliği değil, aynı zamanda akustik izolasyon da sağlanıyor” dedi.

Yaklaşan Kış Aylarında Konforun ve Tasarruf Etmenin Yöntemi: Poliüretan

Poliüretan sistemlerin özellikle ısı yalıtımı konusunda önemli bir araç olduğunu ve bu sistemlerinyüzde 60 oranında tasarruf sağladığını belirtenTükek; “Poliüretan sistemler birçok sektörde kullanılan, endüstrinin ve insanların hemen her alanda ihtiyaç duyduğu sistemlerdir. Poliüretan ek yer ihtiyacı olmadan izolasyon sağlayarak evinizin ısısının dışarı çıkmasını önlüyor. Böylelikle yerden tasarruf ederek izolasyon sağlanabiliyor. Yüzde 100 ısı izolasyonu sağlayan poliüretan köpük sayesinde evinizde ısı kaybı oluşmaz faturanızda tasarruf sağlarsınız.Bu sistemlermevsim farketmeksizin kullanıcıların bütçelerine pozitif anlamda katkı sağlayançevre ve enerji dostu sistemler olarak öne çıkıyor. Özellikle ısıtılması zor gözüyle bakılan çatı katı dairelerin çatı yalıtımında kullanılan poliüretan, kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarının vazgeçilmezi olmaya aday, diyebiliriz” açıklamalarında bulundu.

İnsan Yaşamına Dokunmak Birinci Önceliğimiz

Flokser Kimya’nın önceliğinin her zaman insan yaşamına değer katmak olduğunu söyleyen vesektörde önemli bir yere konumlandığını ifadeederek bu alandaki tecrübelerinden ve bilgilerinden faydalanarak Ar-Ge yatırımlarına devam edeceklerini belirtenTükek; “Flokser Kimya bu alanda yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile sektörde önemli bir konumda. Geçmişteki tecrübelerinden ve bilgi birikimden faydalanarak endüstrinin ve insanların ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceğiz. Biz Flokser Kimya olarak odağımıza insan yaşamını alıyoruz. Attığımız her adımın insan yaşamına faydalı olmasına dikkat ediyoruz. İnsan yaşamına dokunmak ve katkı sağlamak adına Flokser Kimya olarak inovatif, enerji ve çevre dostu sistemler üzerine çalışıyoruz.  Bu konuda yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza devam ederek poliüretan sistemlerin gelişmesini ve her geçen gün daha çok kişiye ulaşmasını sağlayacak ve Ar-Ge yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@