banner143

banner72

banner171

banner31

Avon, Diyarbakır’daki İlk Satış Noktasının Açılışını Yaptı

Avon, çok kanallı satış stratejisi kapsamında gerçekleştirdiği perakende satış noktaları açılışlarıyla tüm Türkiye’de büyümeye devam ediyor.

Güncel 14.05.2024, 13:45 Melike Kaya Bayram
266
Avon, Diyarbakır’daki İlk Satış Noktasının Açılışını Yaptı

Çok kanallı satış stratejisi kapsamında Türkiye’nin farklı illerinde açtığı perakende satış noktalarına yenilerini eklemeye devam eden Avon, en çok tercih edilen ve kullanılan ürünlerini daha çok insana ulaştırmaya devam ediyor. Türkiye’deki 81’inci satış noktasını Diyarbakır’da hizmete açan Avon, Dünya için çalışan en iyi güzellik markası olma vizyonunu devam ettiriyor. Diyarbakır halkını Avon ürünleriyle buluşturacak olan yeni satış noktasında parfüm, makyaj, kişisel bakım, cilt ve saç bakımı kategorilerinde yüzlerce Avon ürünü tüketiciler tarafından satın alınabilecek.

“Daha önce fiziki olarak bulunmadığımız illerde satış noktaları açmaya öncelik veriyoruz”

2024 yılında perakende satış noktalarıyla büyümeye devam edeceklerini belirten Avon Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölge Başkanı Orkun Gül; “Avon olarak ilk defa Türkiye’de hayata geçirdiğimiz ve diğer Avon ülkelerine de örnek olan çoklu kanal stratejimiz doğrultusunda yeni satış noktalarımızla büyümeye devam ediyoruz. Burada önceliğimiz daha önce fiziki olarak bulunmadığımız illerde var olmak. 81’inci perakende satış noktamız olan Diyarbakır’daki ilk mağazamızın açılışını da bu öncelik kapsamında gerçekleştirdik. Diğer illerde olduğu gibi artık Diyarbakır’daki tüketiciler de Avon ürünlerini görerek ve satış danışmanlarından bilgi alarak temin edebilecek. 2024 yılının sonuna kadar ise 54 şehre ve 100 satış noktasına  ulaşmayı hedefliyoruz”” dedi.

Perakende satış noktaları  ile daha çok insana ulaşmayı hedefliyor

Yıllardır kadınların tanıdığı, sevdiği ve güvendiği kozmetik markaları arasındaki yerini koruyan Avon, doğrudan satışın yanı sıra online kanallar ve Avon perakende satış noktalarıyla da en çok satılan ve tercih edilen ürünlerini kişisel bakımına özen gösteren tüketiciler ile buluşturuyor. Şu anda Adıyaman, Antalya, Ankara, İstanbul ve Samsun başta olmak üzere 46 şehirde satış noktaları bulunan Avon, yeni girişimcilere sunduğu perakende satış noktaları açma fırsatlarıyla daha çok insana ulaşmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner173

Gelişmelerden Haberdar Olun

@