banner143

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Bambi Yatak’ın Yeni Reklam Filminde Hedef “Kızıl Gezegen”

Bambi Yatak, geçtiğimiz yıl başlattığı “Gerçekleşen rüyaların arkasında Bambi var” kampanyasının yeni reklam filminde tema olarak kızıl gezegen Mars’ı kullandı.

Güncel 05.02.2024, 13:00 Melike Kaya Bayram
110
Bambi Yatak’ın Yeni Reklam Filminde Hedef “Kızıl Gezegen”

Rüyaları gerçekleştirmenin yolunun iyi uykudan, sağlıklı ve dinç bir şekilde uyanmaktan geçtiğine inanarak yenilikçi ürünler geliştiren Bambi Yatak, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği “Gerçekleşen rüyaların arkasında Bambi var!” kampanyasının ardından yeni reklam filmiyle dünya dışına çıktı. Yeni yataklar için yaratıcı fikirler üretirken hep iyi uykunun peşinde olan ve bunun için sayısız ilke imza atan marka, yeni reklam filminde Mars’a odaklandı.

Arkasında büyük Ar – Ge çalışmaları olan tüm Bambi Yatakları, yeni reklam filmiyle rüyaları gerçekleştirme noktasında buluştu. Bambi’nin yatak teknolojileri dünyasında geçen reklam filminde yeni yataklar üretmeye devam edilirken sınır tanımayacağının da altı çizildi. “Kim bilir belki bir gün Mars’ta iyi uyku için bir şey keşfedilir ve onu da yine Bambi yeni bir yatakta kullanır” mesajının verildiği reklam filminde “rüyalarınızın gerçekleşmesi”  vurgusu paylaşıldı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@