banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

“Ödemenin Akıl Küpü” Rubikpara, Ugik’Te Teknolojik Çözümlerini Sergileyecek

Rubikpara, Genç MÜSİAD tarafından bu yıl 8.si düzenlenen ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımının beklendiği UGİK’te yer almaya hazırlanıyor.

Güncel 05.02.2024, 13:45 Melike Kaya Bayram
121
“Ödemenin Akıl Küpü” Rubikpara, Ugik’Te Teknolojik Çözümlerini Sergileyecek

Fuzul Holding iştiraki olarak 2020 yılında kurulan ve “Ödemenin Akıl Küpü” mottosuyla elektronik para ve ödeme hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren Rubikpara, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin gençlik oluşumu Genç MÜSİAD tarafından gerçekleştirilen Uluslararası Genç İş Adamları Kongresinde (UGİK) ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. 8 Şubatta Grand Cevahir Hotelde yapılacak olan UGİK, Global Harmonytemasıyla düzenlenecek. Rubikpara Yönetim Kurulu Başkanı R. Yusuf Akbal, yaptığı açıklamada Genç MÜAD’ın içinde uzun yıllar görev almış biri olarak şirketimiz Rubikpara ile bu önemli organizasyonda yer alacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerle bir araya geleceğimiz bu kongreyi çok kıymetli buluyorum. Dünyanın farklı bölgelerinden gelen yüzlerce genç iş insanı ile Türkiyenin genç girişimcilerinin bir araya gelerek sinerji oluşturmasına vesile olan bu etkinliği önemsiyor, ziyaretçilerimizi standımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Mikro Mimari Üzerine İnşa Ettiğimiz Altyapımızla Sahadayız

Rubikpara Genel Müdürü İsmail Sevinç ise Rubikpara olarak teknoloji yatırımlarına ve müşteri memnuniyetine odaklanmış durumdayız. Mikro mimari üzerine inşa ettiğimiz altyapımız ile sahadayız ve UGİKte birbirinden farklı onlarca sektör temsilcisiyle bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@