banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Efor Çay, 2024’ü İhracat Yılı İlan Etti

Türkiye’nin beş büyük çay üreticisinden biri olan ve ülkenin çay ihtiyacının yüzde 10’unu karşılayan Efor Çay, Türk çayını Gulfood Dubai 2024 Fuarı’nda tanıttı.

Güncel 20.02.2024, 15:15 Melike Kaya Bayram
334
Efor Çay, 2024’ü İhracat Yılı İlan Etti

Efor Çay, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) en büyük kenti olan Ortadoğu’nun ticaret merkezi Dubai’de 19-23 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen Gulfood Dubai 2024 Fuarı’na katıldı. Aroması ve ürün çeşitliliği ile fuarın gözdesi olan Efor Çay standı, fuarın en çok ilgi gören stantlarından biri oldu.

Efor Çay Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkuş, 2024’ü yurt dışı pazarlama yılı ilan ettiklerini belirterek “Küresel pazarlarda hem markamızı hem de genel olarak Türk çayı algısını güçlendirecek adımlar atıyoruz” dedi.

Türkiye’nin beş büyük çay üreticisinden biri olan ve Türkiye’nin çay ihtiyacının yüzde 10’unu karşılayan Efor Çay’ın yeni dönemde ihracatı hedeflediğini ve dış pazarlarda yer edinmek üzere çalışmalar yürüttüklerini söyleyen İbrahim Akkuş, Efor Çay’ın yeni yatırımlarla büyüdüğünü, ürün çeşitliliğini artırdığını kaydetti. İbrahim Akkuş, “Gulfood Dubai 2024 fuarı iyi bir deneyim oldu. Türk çayını uluslararası arenada tanıtmaya devam edeceğiz. Bu, hem markamızı güçlendirecek hem de ülkemizin bir çay ülkesi olduğu algısının oluşmasına katkı sağlayacak” diye konuştu.

 

Çay ve kahve çeşitleriyle zengin bir stant kuruldu

Türkiye’nin güçlü çay markası Efor Çay’ın fuarda ilgi odağı haline geldiğini ifade eden Akkuş şunları söyledi: “Yurt dışından yeni iş bağlantıları ediniyor ve iş birliklerini görüşüyoruz. Gelen talepler heyecan verici. Kurduğumuz güçlü Ar-Ge departmanı ile kalite çıtasını yükselttik. Çevreye duyarlı yatırımlar ve araştırma-geliştirme çalışmaları ile milyonlarca tüketicinin beğenisini kazandık. Burada yakaladığımız ilgi bu çalışmaların ürünüdür.”

Efor Çay Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkuş, Gulfood Dubai 2024 Fuarı’na yeni ürünleri Türk kahvesi, filtre kahve, soğuk demleme çaylarının yanı sıra, dökme çaylar, demlik ve  bardak poşet çayları, bitki, meyve ve form çayları, O.P.A Ceylon çayı ve ev dışı tüketim ürünleri gibi çok geniş bir ürün gamı ile katıldıklarını bildirdi.

127 ülkeden binlerce firma ve markanın katıldığı, 5 bin 500’den fazla global ölçekte iş yapan firma temsilcisinin ziyaret ettiği Gulfood Dubai 2024 Fuarı, dünyanın önde gelen gıda fuarlarından biri.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@