banner143

banner27

banner157

banner31

banner153

Elchin Ibadov, YASED’in yeni başkan yardımcısı oldu

YASED' in 42.Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, SOCAR Türkiye CEO’luğu görevini vekaleten üstlenen Elchin Ibadov, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na seçildi.

Güncel 21.03.2023, 09:05 Melike Kaya Bayram
18
Elchin Ibadov, YASED’in yeni başkan yardımcısı oldu

Türkiye’nin en büyük endüstriyel holdingi SOCAR Türkiye’nin CEO’luğu görevini vekaleten yürüten Elchin Ibadov, YASED’in gerçekleştirilen olağan genel kurulunda yeni dönem Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimi ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı göreviniüstlenecek.

Elchin Ibadov, yeni dönemde YASED Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, YASED’in Türkiye’nin sürdürülebilir ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlama hedefi doğrultusunda, iş ve yatırım ortamının iyileştirilmesi ve öngörülebilir bir yatırım ikliminin oluşturulması için çalışmalarını sürdürecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P

Gelişmelerden Haberdar Olun

@