banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Genç Başarı Eğitim Vakfı 5. kez “Model Organisation” Ödülünün Sahibi Oldu

Junior Achievement Europe tarafından gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda Genç Başarı Eğitim Vakfı 5. kez ‘Model Organisation’ ödülünü kazandı.

Güncel 01.12.2023, 11:00 Melike Kaya Bayram
12
Genç Başarı Eğitim Vakfı 5. kez “Model Organisation” Ödülünün Sahibi Oldu

Genç Başarı Eğitim Vakfı, Junior Achievement Europe tarafından 43 Avrupa ülkesinin fayda yaratılan öğrenci, gönüllü ve mezun sayısı, ülke içinde uygulanan ulusal ve uluslararası programların etkileri, yönetim ve finansal süreçlerin değerlendirilmesi sonucunda sunulan ‘Model Organisation’ ödülünü 5. kez Türkiye’ye kazandırdı.

Model Organisation 2023 JA Europe Türkiye, her yıl JuniorAchievement tarafından Avrupa Ülkeleri arasında yapılan çalışmalar, geliştirilen yeni programlar, erişilen öğrenci sayısı ve yaratılan etki üzerinden değerlendirmeler sonucu ödüllerini veriyor.

Genç Başarı Eğitim Vakfı Genel Müdürü Seçil Yıldırım Çelebi, beşinci kez ‘Model Organisation’ ödülünü kazanmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Junior Achievement Avrupa ülkeleri içinde erişilen öğrenci, gönüllü ve mezun sayısı, sunulan programların etkililiği ve yönetim performansımız sonucunda ‘Model Organisation’ ödülünü 5. kez ülkemize kazandırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yaptığımız çalışmalar ve yarattığımız etki ile JA Ülkeleri arasında Model Organisation ödülünü bu yıl da alarak,  geleneğimizi bozmadık ve üst üste 5. kez ülkemize ödülle dönüyoruz. Bu başarıda emeği geçen bütün ekibimize, Yönetim Kurulumuza ve bizleri destekleyen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@