banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Merino Yününden İtalyan Folco İpliği Trikolara Şıklığı Getiriyor

Avustralya’da merino yününden elde edilen dünyanın en iyi ipliği olarak bilinen Folco ipliği, Abdullah Kiğılı trikolarda hayat buluyor

Güncel 24.09.2021, 16:00 Melike Kaya Bayram
535
Merino Yününden İtalyan Folco İpliği Trikolara Şıklığı Getiriyor

Sonbahar ve kış aylarının en şık kombinlerinin tamamlayıcı parçaları trikolar, Abdullah KiğılıExclusiveCut’ınterzi işçiliği, özgün ve modern tasarımlarıyla şık ve cazibeli erkeklerin stilini tamamlıyor.

Doğallığı, çamaşır makinesinde yıkansa dahikoruduğu kaliteli görüntüsü ve yumuşaklığı ile ön plana çıkan trikolar, polo yakadan bisiklet yakaya, batodanbalıkçı ve V yakaya kadar farklı modelleriyle erkekler içinkonforlu bir şıklığın kapılarını aralıyor.

ABDULLAH KİĞILI TRİKOLAR, KUSURSUZ İŞÇİLİK VE AYRICALIKLI KESİMLERDEN OLUŞUYOR

Avustralya merinos yünü ve İtalyan folco ipliğinden üretilen trikolar, yünün doğal yumuşaklığının ve kalite hissinin daha fazla yaşanmasını sağlıyor. Abdullah Kiğılı kış koleksiyonunda yer alan,spor ve şık tasarımların lüksle yorumlandığı stil sahibi trikolar, slim fit, regular fit ve king size kesimleriyle de erkeklere seçim özgürlüğü sunuyor. Doğal yünlü içeriğiyle kış günlerinde sıcaklığı ve şıklığı aynı anda yaşatan ve kombinlerken güven veren trikolar, farklı renk seçenekleriyle de yeni heyecanların vedeğişimin öncüsü oluyor.

Kusursuz işçiliği, ayrıcalıklı kesimleri, dokuması, ipliğinden düğmesinekadar en ince ayrıntısına yansıyan kalitesi ile üretilen trikolar,Abdullah Kiğılı erkeğinin girdiği her ortamda kolayca fark edilmesini sağlıyor. Seçkin ve bir o kadar minimal detaylarıyla haraketli tasarımların hayat bulduğu trikolar,mevsim geçişlerinin en büyük kurtarıcısı oluyor. 

STİLİNE EN İYİ EFEKTİ VERMEK İSTEYENLERİN TERCİHİ ABDULLAH KİĞILI TRİKOLAR

Abdullah Kiğılı trikolar, gömleklerden, en şık pantolon ve ceketlerle yaratılan tüm kombinlere kolayca uyum sağlayarakbaskın karakteri ile en cesur kombinlerdedahi ön plana çıkıyor.Doğal yününnefes aldıran özellikleri, hareketi kısıtlamayan kalıpları ile erkeklerin gün içerisinde kendilerini daha özgür hissetmelerine yardımcı oluyor.

Abdullah Kiğılı kalitesini, ayrıcalığını, kombinlerinde ve gardıroplarında yaşamak isteyenler için tasarlanan trikolaraAbdullah Kiğılı mağazalarının yanı sıra abdullahkigili.comadresinden ulaşmak mümkün.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@