banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Obilet.com İkinci Kez En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü’nü Kazandı

obilet.com, Şikayetvar tarafından düzenlenen “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri”nde en üst düzeyde ödül olan Diamond’ı üst üste ikinci kez kazandı.

Güncel 15.03.2022, 11:00 15.03.2022, 09:21 Melike Kaya Bayram
162
Obilet.com İkinci Kez En Yüksek Müşteri Memnuniyeti Ödülü’nü Kazandı

Türkiye’nin en büyük müşteri memnuniyeti ölçüm platformu Şikayetvar.com tarafından düzenlenen “7. A.C.E. Awards - Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Ödülleri”nde online seyahat bileti platformu Obilet.com, en yüksek Müşteri Deneyim Endeksi puanını elde ederek Bilet Siteleri kategorisinde Diamond (Elmas) ödülünü 2. kez elde etti.

Şikayetvar’da yer alan istatistiklere göre Obilet, sitede yayımlanan şikayet ve taleplerin yüzde 100’üne 24 saat içinde geri dönüş sağladı ve sunduğu çözümlerle bilet siteleri kategorisinde müşterilerden en çok teşekkür alan firma konumuna ulaştı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Obilet Müşteri Deneyimi Operasyon Müdürü Oktay Güneş, “Müşteri deneyim ekibimiz, Obilet üzerinden otobüs, uçak veya feribot bileti alan her bir müşterimizin ihtiyaç, talep ve şikayetlerine anında yanıt vermeyi vemüşteri memnuniyetini sağlamayı birincil amaçları olarak belirlemiş durumda. Müşteri deneyiminin mutlulukla sonuçlanmasının zor olduğu bir sektöre yönelik hizmet sunmamıza rağmen, yüzde 95’in üzerinde müşteri memnuniyeti sağlamak, başlangıçta şikayetçi olduğunu belirten müşterilerimizin çok büyük bir kısmından sonradan teşekkür almak ve bu müşterilerin bir sonraki bilet alımlarını yine Obilet.com’dan gerçekleştirdiklerini görmek bizim için büyük mutluluk kaynağı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da layık görüldüğümüz Şikayetvar Elmas Ödülü, bu başarımızı tescillemesi anlamında tüm ekip arkadaşlarımız açısından çok önemli. Bize güvenen ve sunduğumuz çözümlere karşılık olarak olumlu geribildirimlerini eksik bırakmayan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Obilet halen Şikayetvar’daki Müşteri Memnuniyeti puanlamasında kendi kategorisinde 5 üzerinden 4.4 puanla lider sırada yer alıyor. Obilet’in yer aldığı bilet siteleri kategorisindeki ortalama Müşteri Memnuniyeti Endeksi puanı 2.4 düzeyinde iken, Obilet’in bilet satışlarına aracılık ettiği karayolu ulaşım ve havayolu ulaşım kategorilerindeki ortalama puanlar ise 1.5 seviyesinde bulunuyor.

Markaların şikayet yönetimindeki başarılarının ödüllendirildiği A.C.E Awards’ta Şikayetvar, şikayetçi müşterilere yaptığı anketlerin sonuçlarına göre puanlama yapıyor. Gerçek tüketicilerle yapılan yılda 1.5 milyonun üzerindeki anket sonuçları baz alınarak oluşturulan Müşteri Deneyimi Endeksi’nde temel parametreler olarak pazar payına oranla şikayet payı, müşteri memnuniyet düzeyi ve marka sadakati kullanılıyor. Şikayetvar A.C.E. Müşteri Memnuniyeti Mükemmeliyet Ödülleri bu alanda Türkiye’deki en prestijli ödül olarak kabul ediliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@