banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Systemair Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Eroğlu Kocaeli Sanayi Odası’nın Meclis Üyesi Oldu

Ayşegül Eroğlu, Systemair’ın sektördeki varlığını ve sanayideki kadın temsiliyetini artırma yolunda yeni bir görev daha üstlendi.

Güncel 18.10.2022, 15:30 Melike Kaya Bayram
126
Systemair Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Eroğlu Kocaeli Sanayi Odası’nın Meclis Üyesi Oldu

Fabrikalar, alışveriş merkezleri, havalimanları, şehir hastaneleri, acil durum hastaneleri, endüstriyel tesisler gibi dev projelerin iklimlendirmesini sağlayan Systemair, klima santralleri sektöründe Türkiye pazarını domine etmeye devam ediyor. Şirketin üst düzey yöneticileriise pek çok başarının yanı sıraüye oldukları dernek, meclis ve birliklerde aktif rol alarak sektörün temsil edilmesine de katkı sağlıyor. Son olarak Systemair Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Eroğlu, Kocaeli Sanayi Odası’nın (KSO) yeni dönem meclis üyeleri arasında yer aldı. Gerçekleşenseçimin ardından Ayhan Zeytinoğlu’nun dördüncü kez yönetim kurulu başkanlığına, Hasan Tahsin Tuğrul’un ise aynı şekilde dördüncü kez meclis başkanlığına getirildiği yeni dönemde KSO’nun kadın temsil sayısı iseAyşegül Eroğlu’nun katılımı ile altıyayükseldi.

İklimlendirme sektörünün öncü STK’larından ISKAV (Isıtma Soğutma Klima Araştırma ve Eğitim Vakfı) bünyesinde aktif görev alan Ayşegül Eroğlu, EYODER (Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği)yönetim kurulu üyesi ve GYİAD (Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneği)üyesiolarak çalışmalarına devam ediyor. Aynı zamanda perakende mağazalar ve diğer katılımcı lokasyonlar için “Depozito İade Makinesi” çözümleri geliştiren, üreten, kuran ve bakımını yapan RVM Systems’de de yönetim kurulu üyesi olarak görev alan Eroğlu, KSO meclisindeki yeni görevinde de sektöre ve sanayiye katkı sağlamak üzere çalışmalarını sürdürecek.

“Türk sanayisini ileriye taşıyacak adımlar atmak için çalışacağız”

Türk sanayisinin kalbinin attığı Kocaeli Sanayi Odası’nın meclis üyeliğine seçilmesinden ötürü duyduğu mutluluğu dile getiren Ayşegül Eroğlu; “Dünyadaki gelişmelere açık, öğrendiğini yaşama geçiren ve paylaşan, sanayicilerin ve paydaşların beklentilerine ve ihtiyaçlarına önem verenbir kurumun parçası olmak şahsım ve şirketimiz Systemair adına çok kıymetli. Şirketimiz global ölçekte Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Orta Doğu, Asya ve Güney Afrika’da konumlanarak toplam 54 ülkede faaliyet gösteriyor. Systemair Grup içinde en önemli pazarların başında gelen Türkiye’de ise temsil gücümüzü artıracak ve sanayiye değer katacak çok önemli adımlar atıyoruz. Yılda 4 bin 500 adet klima santrali üretebilecek kapasiteye sahip Dilovası’ndaki fabrikamız ile Türkiye’deki klima santralleri sektöründe yaklaşık son 15 yıldır pazar lideriyiz. Ülkemizde ürettiğimiz ileri teknoloji ürünleri ise 25’ten fazla ülkeye ihraç ediyor, Türkiye’nin sanayisine ve ekonomiye katma değer sağlayacak dev projelere hayat veriyoruz. Her gün ülkemiz ve insanımız için daha fazla ne yapabileceğimizi planlayan bir şirketin yöneticisi olarakKSO içinde böyle bir görevde yer aldığım ve bir kadın olarak sanayi ekosisteminde hemcinslerimi temsil ettiğim için heyecanlı ve mutluyum. Şirketimin bana kattığı inovatif ve yenilikçi bakış açısı ve başkanımızın öncülüğünde Türk sanayisini ileriye taşıyacak adımlar atmak için çalışacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@